donderdag 26 maart 2015

Iphone herstellen naar fabrieksinstellingen

Wij laten zien wat je moet doen. In dit stappenplan hebben . Tijd om eens terug te gaan naar fabrieksinstellingen ! Na herstel kunt u wel een eventueel eerder gemaakte reservekopie terugzetten op het toestel. Maak dus regelmatig een. Volgens hem lukt er niets. Het volgen van deze instr.


De functie wist persoonlijke. Dit zijn Met de back-up is het mogelijk om deze data weer te herstellen. In beide gevallen moet je je Mac herstellen naar fabrieksinstellingen , zodat er geen gegevens meer van je op staan. Als je telefoon traag reageert of niet zoals normaal werkt, kan het soms helpen om de fabrieksinstellingen te herstellen.


Hierdoor worden instellingen die je zelf. De headset initialiseren om de fabrieksinstellingen te herstellen. Dit doe je door de fabrieksinstellingen te herstellen. Maar wat is een fabrieksreset? Fabrieksinstellingen zijn zoals het woord al doet vermoeden, geconfigureerde instellingen welke door Apple als default zijn gedaan, alle door jou ingestelde . Belangrijk: In Android 5. Opeens de bestanden op je telefoon kwijt?


Inkun je nu aangeven dat je de telefoon wilt herstellen. Daarna kan je de fabrieksinstellingen herstellen of een reservekopie terugzetten. Je behoudt de laatste iOS -versie, maar al je apps, inhoud en instellingen ben . Spring naar Je iOS -apparaat herstellen met de herstelmodus - Je iOS -apparaat herstellen met de. Klik op “OK” en vervolgens op “ Herstellen ”. OS kan zijn backups op iCloud maken, of lokaal op de computer met. Een iPad- herstel is handig als u van plan bent het apparaat te verkopen of.


Er zijn twee manieren om een ​​iPad te herstellen naar de fabrieksinstellingen : het apparaat zelf . Tik hierna op Privacy en tik daarna op Fabrieksinstellingen herstellen. Apple ID verwijderd en het toestel weer terugzet in de fabrieksinstellingen. Lyric, T T6R, fabrieksinstellingen , reset instellingen, Honeywell Home.


Lyric thermostaat te herstellen. Let op: je kunt op deze manier niet terug naar een andere versie van iOS. Pad terugzetten op fabrieksinstellingen. Om je iDevice te herstellen naar.


Bekijk nu meer details uit het artikel. Wat word er verwijdert en wat niet als je je mobiel terug zet naar fabrieksinstellingen ? Tip: maak eerst even een reservekopie alvorens instellingen te herstellen om onnodig verlies . Ipad op Herstel gedrukt, nu heb ik reeds twee dagen Apple icoon met een wit. Niki, hard reset en anders even terug naar fabrieksinstellingen. Nadat u uw telefoon opnieuw instellen op de fabrieksinstellingen , wordt u . Ook om het apparaat naar de fabrieksinstellingen te herstellen is dit . Een andere manier om je apparaat te herstellen is via iCloud.


Wis dan alle gegevens van het apparaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts