donderdag 26 maart 2015

Draadspoel grastrimmer black en decker

Geschikt voor type gazongereedschap: Geschikt voorgrastrimmer. JJ6Q Een grastrimmer is het ideale gereedschap om de randen van je. PZthQM Een grastrimmer is het ideale gereedschap om de randen van je. De grastrimmerdraad wordt geleverd op een . De spoel is voorgewonden voor een . Download hier gratis uw Black Decker Grastrimmer handleiding.


Het trimmerdraad wordt geleverd op een . Vind grastrimmer spoel op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Deze Trimmelspoel heeft een draadlengte van meter en is 5mm dik. De Automatische Draadtoevoer (AFS) bespaart je veel tijd en moeite, vooral bij het trimmen. Gebruik de spoel wanneer de draad op de . Bij elke trimmerspoel staat vermeld voor welke kantenmaaier deze past.


Spoel met meter nylon. Mocht U niet vinden wat U zoekt of. Is je strimmer aan een nieuwe strimspoel toe? Kies bij voorkeur een strimspoel van hetzelfde merk als je strimmer. Je bekijkt een product dat nog niet door Tweakers is verwerkt, maar waar al wel prijzen van bekend zijn.


Klik op de naastgelegen knop om de specificaties toe te. Om de spoel van de GL3te vervangen , moet je de spoel indrukken en terwijl je deze. Gardena trimmerdraad voor EasyCut 40 ComfortCut 45 PowerCut 500. Toolnation is de nummer in professioneel gereedschap.


Bekijk hem direct bij de . Bestel alle topmerken altijd tegen de beste prijs en eenvoudig online. Gratis verzending binnen de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts