vrijdag 27 maart 2015

Mobiel in water gevallen geen paniek

Tips voor als je mobiele telefoon in het water is gevallen. Probeer je mobiele telefoon vooral niet te drogen met een föhn . Geen paniek , er is een oplossing om je telefoon weer aan de praat te krijgen! Met deze tips weet je precies wat je moet doen.


Geen stress, met deze tips heb je een goede kans dat jouw telefoon het straks gewoon weer doet. Is jouw telefoon wel eens in het water gevallen ? Leg het toestel niet meer in de rijst, want deze oplossing werkt veel beter. Het is je waarschijnlijk al eens overkomen, je laat je telefoon in het water vallen. Hoe kan je in water gevallen mobiel redden? Als de mobiele telefoon in het water valt, heb je geen recht op garantie.


Daarom moet je je mobiel. Elektriciteit en water zijn geen goede mix en kunnen leiden tot een. In de meeste gevallen is je mobiel nog te repareren wanneer het vochtschade heeft opgelopen.


Heb jij je telefoon per ongeluk in het water laten vallen? En heb je geen idee wat je nu precies moet. Je kunt een video af spelen en je telefoon intussen met water. Of je Samsung in het afwaswater ? Grote kans dat je hoort of leest dat je hem uit moet zetten en uur in . Drogen met rijst geen succes. Wanneer je telefoon in het water , bijvoorbeeld de wc-pot gevallen is, is het dus van groot belang dat je deze . En dat zijn ze: onze tips voor wanneer je mobiel in het water gevallen is.


Verwijder alle gevallen die op de telefoon staan. Wanneer paniek het overneemt, zouden veel mensen alles doen zonder na te denken over de. Gebruik geen haardroger om uw telefoon te drogen. Een frisse duik - of dat nu in . Raak niet in paniek , maar denk logisch na. Stroom en water is namelijk geen veilige combinatie.


Het eerste wat je uiteraard doet is het ding zo snel mogelijk uit het water halen. Droog hem snel en grondig af. In veel gevallen , zoals na een . Laadt uw telefoon niet meer goed op of moeilijk? Is deze in het toilet gevallen of ben je er mee gaan zwemmen? Bovendien hoef je geen afspraak te maken.


In bijzondere gevallen kan er zelfs een monteur bij je thuis komen om daar de telefoon weer in. Maar (nog) geen reden tot paniek. Juist… elektriciteit en water gaan niet samen. Amsterdam, lost uw probleem vakkundig op. Jouw mobiel apparaat die niet meer naar behoren functioneert hoeft je dag niet te verpesten.


Of het nu gaat om een gebroken . Langzaam aan zag je het water steeds groener worden, terwijl. Eigenlijk geen reden meer dus om in paniek te raken: voortaan kun je weer met een gerust . Fixjewaterschade spray (tenzij het op een gedeelte zit waar geen schild overheen zit). Als jij namelijk verzekerd bent voor schade aan je toestel dan zal de verzekering in veel gevallen de kosten van een reparatie dekken. Om zeker te zijn dat je toestel geen waterschade heeft gelopen . Achter enkele agendapunten staat het woord extra.


Telefoon in het water gevallen ? Rijst werkt niet bij waterschade aan je telefoon (maar deze tips wel) - Nieuws - Data.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts