woensdag 25 februari 2015

Zanussi oven tijd instellen

Download hier gratis uw Zanussi Oven handleiding. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Reageer op deze vraag Misbruik melden.


Bent u uw handleiding verloren van uw Zanussi apparatuur? Vindt online de juiste handleiding voor uw apparaat met de productcode van Zanussi. Uk kunt het geluidssignaal instellen door de – knop in te drukken.


Met deze functie wordt de oven na de gewenste tijdsduur uitgeschakeld. Gebruik altijd ovenhandschoenen om accessoires of kookgerei te plaatsen of. Zie De duur instellen om een nieuwe tijd in te stellen. In mijn nieuwe huis zit een oven die al een beetje oud is.


Bekijk en download de pdf, vind antwoorden op veelgestelde vragen en lees feedback van gebruikers. De tijd instellen uit om de nieuwe tijd in te stellen. De functie TIJDVERTRAGING instellen. Tijd instellen rechtsom voor langere en linksom voor. Met digitale timer uitgevoerde inbouw oven voorzien van een zeer grote inhoud van liter.


Je kan natuurlijk ook altijd zelf het vermogen en tijd instellen. De aanduiding Dagtijd knippert als u het apparaat aansluit op het stopcontact, . Volgens de handleiding, zou de baktijd verminderd kunnen worden omwille van de hete-lucht circulatie. Deze compacte oven van Zanussi heeft alle gebruikelijke functies, maar met het. Vergelijk handleiding oven whirlpool kook en bak accessoires eenvoudig en online op.


Met kookfuncties zoals warmte-elementen boven en onder, grill en ventilator maakt deze multifunctionele oven koken makkelijker - wat er ook op het menu staat. U moet de tijd instellen voordat u de oven bedient. Inbouw-combimagnetron met grill- en ovenfunctie. Opgegeven inhoud van liter, bruikbare inhoud 3liter.


Maximale diameter voor bord of ovenschaal 41 . Ik ging er vanuit dat alles in de keuken weer werktte want de tijd verscheen op de ovens. Nu wilde ik vanochtend broodjes opbakken bleek dat . Zolang je deze niet op de juiste tijd insteld doet de oven dus niets. Na het instellen van de klok deed alles het weer aan de oven. Nu een half jaar de combi oven in gebruik en sinds het begin twee zaken die volgens.


Het bekijken en downloaden van deze Oven handleiding is geheel gratis. Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ZANUSSI ZM24ST. Alvorens de magnetronoven voor het eerst in gebruik te nemen Schoonmaken Instellen. Is uw product kapot en biedt de handleiding . In elke handleiding vindt u meestal een bouwschema Zanussi ZMB CST, evenals de onderhoudstips. Hoe hoger de ingestelde temperatuur, hoe langer de opwarmtijd.


Bij de meeste gerechten is het niet nodig om de oven apart voor te verwarmen. U kunt de tijd instellen in het 24-uurs klok- systeem. Dat hangt af van hoe vuil de oven is.


Met een timer kun je instellen wanneer het programma start. De reinigingscyclus stopt automatisch .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts