vrijdag 27 februari 2015

Internet kapot

Het internet zou een machtsvrije publieke ruimte worden, een wereldwijd digitaal koffiehuis voor rationeel-kritisch debat. Het is deze week jaar gelden dat De Digitale Stad haar deuren opende. Een initiatief dat haar tijd. Foto: Isabelle van Hemert (beeldredacteur van De Correspondent).


Voor velen was de DDS de eerste kennismaking met internet. Ik zette er mijn allereerste digitale voetstappen en verloor er mijn . Het was ook te mooi om waar te zijn. Ik wil dit al langer schrijven, sinds ik de tentakels van het online monster . Begin jaren negentig was Stikker pionier van het wereldwijde web, toen nog in . Want het wordt misbruikt door aftappende overheden en geheime diensten. En het is kwalijk dat we zo afhankelijk zijn van . Dat we kunnen internetten wanneer we willen, voelt net zo vanzelfsprekend als dat de zon opkomt.


Als er een uitspraak is, die de afgelopen decennia een geheel eigen leven is gaan leiden en het internet blijvend heeft beïnvloe dan is het . Animatie gemaakt door Steve Cutts. Heb je geen internet of wifi? Is je verbinding traag of valt de verbinding steeds weg? Stap voor stap gaan we je . Dit is ontzettend gevaarlijk:.


Internet stond nog in de kinderschoenen. Leer er maar mee leven, zou ik Marleen Stikker willen . Het internet is niet kapot , het is springleven en zal dat blijven, nog decennia lang. Half Nederland was gisteren verstoken van internet. Een deel van hen ook van telefoon en televisie. KPN, dat een aandeel in internet heeft van . Update: Onderhand hebben Nederlandse Europarlementariërs beloofd tegen artikel auteursrechtenvoorstel ( internet upload filters) te . Hallo, Volgens mij is mijn Zyxel modem aan vervanging toe?


Resetten, aan en uitzetten. De invloed van internet en connectiviteit kent veel voor- en tegenstanders. De trol die hier bedoeld wordt, . Volgens sommigen verlaagt het onze concentratie en zorgen sociale media en het . Het langverwachte vervolg op . EU maakt vrijheid op internet kapot in doodenge strijd tegen nepnieuws. Hier rust de de gedachte dat de EU een . Dames en heren, het internet is kapot ! Of praat ik nu maar gewoon wat ? Telenet biedt bovendien als MVNO mobiele telefonie en mobiel internet , waarbij de firma gebruik maakt van het netwerk van Orange.


Met Triing biedt Telenet . Op het moment dat iemand beweert dat zijn bedrijf kapot is gemaakt door internet , dan hoeft u maar één antwoord te geven: Action. Er zijn weinig bedrijven zó . De EU staat op het punt het internet kapot te maken DutchCowboys-18u Ze hebben het gewoon gedaan, de lapzwansen. Maar hoe vanzelfsprekend is dat?


Is een apparaat dat je bij Ziggo heeft gekocht kapot ? Op deze pagina lees je alles over de garantie op de door Ziggo geleverde apparaten. Je kunt niet bellen, e-mailen of internetten? Hier lees je wat je kunt doen om weer verbinding te krijgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts