vrijdag 29 maart 2019

Telefoon nat geworden verzekering

Leg de telefoon ook niet aan de oplader, dat kan voor kortsluiting zorgen. Data herstellen bij je mobiele telefoon kan lastig zijn, lees hier wat je doet voor. Niettemin begonnen mensen enthousiast hun telefoons in bakken ongekookte rijst te gooien na water-ongelukjes. Mijn telefoon was na een wasbeurt droog na twee dagen in losse onderdelen op de kachel.


Je moet hem eigenlijk zo snel mogelijk in een bak met rijst leggen. Deze huis-, tuin- en keukentip wil nog wel eens helpen: rijst !

Leg je mobiel in een bak met rijst. Hier ook van de die de telefoon in de toilet heeft zien verdwijnen. Maar wel een week in een bak rijst gelegd! En nu is rijst jouw beste kameraad!


Neem een bak of een zak en vul het met de rijst. Leg jouw telefoon , batterij en simkaart apart erin en laat het voor een tot en . Is je telefoon in het water beland en werkt hij niet meer naar behoren? Droge rijst en muesli hebben ongeveer dezelfde eigenschap, maar de . Als de telefoon mogelijk waterschade heeft opgelopen is het zaak om.

Je kan hem in een bak met droge rijst leggen, de rijstkorrels zuigen het . Leg alle onderdelen van je telefoon in een luchtdichte bak met ongekookte rijst voor een paar uur te rusten. Zo zullen alle laatste beetjes water . Zet de bak met rijst op een warme plek, bijvoorbeeld op de. Als je je telefoon dus in een afgesloten bak met ongekookte rijst doet, is het water er snel uit. Om het proces te versnellen, kan je deze bak met . Met deze tips en tricks voorkom je dat je telefoon kapot gaat.


Laat je telefoon gerust lang in de bak met rijst liggen en geef het vooral de tijd . De beste optie om de telefoon te drogen is in een bed van droge rijst. Die kan het resterend vocht uit je telefoon absorberen. Zorg dat de telefoon helemaal in de rijst.


Wij leggen uit wat je doet wanneer je telefoon nat is geworden. Sommige specialisten zeggen dat je je telefoon niet in een bak rijst moet leggen: het vocht zou zo geen kant op kunnen. Een telefoon met waterschade binnen uur zelf repareren met de. In een goed geventileerde ruimte, de telefoon en batterij in de zak of plastic bak plaatsen en . Audi maakt een drijvend park in de Rotterdamse Rijnhaven.


Dompel hem onder in een bak droge rijst Als je het idee van de alcohol niet ziet . Het kan gebeuren dat u de telefoon per ongeluk met de wasmachine laat.

Wanneer jouw telefoon in het water gevallen is, ben je absoluut niet blij. Maar wanneer je hem daarna een dag in een bak met rijst hebt laten . Als je geluk hebt is de telefoon automatisch uitgegaan nadat het in. Als je zo dom bent om je telefoon in de plee te laten vallen, moet je daar. Ik heb net me telefoon uur in de w. En dat is niet handig, de telefoon is namelijk geen fan van een wasbeurt en.


Vul een bak of pot met droge rijst (niet gekookt) en stop de onderdelen van de . Als je weet dat er water in je telefoon zit moet je deze onmiddellijk uitzetten. Om hem te drogen kan je hem in een bak met droge rijst leggen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts