maandag 25 maart 2019

Afmetingen nano simkaart

Maar wist je dat er drie verschillende soorten simkaarten zijn? De nanosimkaart is met een afmeting van 1bij millimeter de kleinste . Micro of Nano Simkaart - SIM kaart verkleinen - SIM kaart knippen. Eerst en vooral is het belangrijk om de specifieke afmetingen van de kaartjes te weten:.


De afmetingen zijn na het bijknippen vrijwel vergelijkbaar met een officiële nano - simkaart.

Volgens de Europese organisatie ETSI moet de nano - simkaart. De simkaart is bij iedereen wel bekend. Het kleine kaartje met daarop een chip d. Een micro sim is namelijk groter dan een nano sim.


Online is het mogelijk om de afmetingen te vinden van een nano sim die je kunt gebruiken . Micro is de middelste variant en de nano sim is de kleinste. Als je dus overstapt van een oudere telefoon . Wel vervelen want als je een normale (micro-)simkaart hebt, past deze .

De micro simkaart past onder . Een subscriber identity module (SIM) is een geïntegreerde schakeling die de unieke. Er bestaan drie soorten afmetingen van simkaarten:. Zie onderstaand onze Top providers voor zowel Micro als Nano formaat. De Nano - simkaart heeft een afmeting van 1×.


Traditioneel hadden alle simkaarten voor mobiele telefoons dezelfde afmetingen. Bij de meeste telefoonwinkels kun je kosteloos van een grotere simkaart een micro- of nano - simkaart laten maken. Daarnaast kun je bij het afsluiten van een . U hebt een standaard-sim, een micro-sim of een nano - sim nodig.


Ga na welke kaart in uw toestel past. Na de aankoop van een telefoon volgt de vraag: “Heb ik een nano-,. Bestel een vervangende simkaart voor je abonnement in MijnKPN.


Voor Prepaid vul je een formulier. Variant, 1FF, 2FF Mini-sim, 3FF Micro-sim, 4FF Nano - sim. Afmetingen en gewicht 2. Nanosim (ondersteunt Apple SIM) .

Er zijn verschillende soorten simkaarten. Het verschilt per telefoon welke simkaart je nodig hebt: een gewone simkaart, een microsimkaart of een nanosimkaart. In een hoop gevallen betreft het een telefoon waar een zelf op maat geknipte nanosim in gaat, met soms ernstige gevolgen. Ontbrekend: afmetingen Wat voor simkaart heb ik nodig?


Dit is een simkaart waar je elk formaat uit kunt klikken. Zeker nu steeds meer fabrikanten overstappen op Micro en Nano Simkaarten zal u ook overstappen op de nieuwe afmetingen van de simkaart. Gebruik een standaard nano - SIM -kaart. Een aangepaste kaart die dikker is dan de standaard nano - SIM -kaart, past niet goed in de lade en kan de kaartsleuf . Of je vraagt je gewoon af welke simkaart . Met deze professionele kniptang knipt u uw Simkaart (x mm) of Micro Simkaart (1x 1mm) eenvoudig in de afmetingen van een Nano Simkaart.


De eerste simkaarten, begin jaren negentig, hadden dezelfde afmetingen als . SIM naar Micro- en Nano simkaart knipper Maak van uw originele formaat een. Type simkaart: Dubbele Nano - simkaarten. Plus, met min of meer dezelfde afmetingen maar dan met een flink groter scherm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts