woensdag 27 maart 2019

Koptelefoon plug repareren

Spring naar Een gebroken plug repareren - Koop een metalen plug met stereoaansluiting en een veer. Zorg ervoor dat het dezelfde grootte heeft als je . Kabelbreuk Koptelefoon = einde verhaal? Sennheiser Hd 429: jack stuk, hoe repareren ? Losse contacten in stekkertjes, hoe te repareren ?

Meer resultaten van gathering. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Een verzameling reparatiehandleidingen voor hoofdtelefoons, oortelefoons en. Het goede nieuws is: een draadbreuk repareren is een fluitje van. Werkt de audio jack niet meer of stoort deze als u een koptelefoon in de aansluiting doet?


Dan kunnen wij dit voor u reinigen of repareren. Ik vond het niet veel voorstellen om te maken. Ik heb steeds een headset van skullcandy, die zijn nogal prijzig, maar na een paar maandjes doen ze het niet meer, dan is het stekkertje niet goed meer en hoor .

Wit Zwart Rood Organge Groen Paars 3. Mannelijke Plug Pole Stereo Reparatie Audio Koptelefoon TRS Connector soldeer. Hi, this video shows you how to replace the 3. Ik weet niet hoe je het moet repareren , maar als je alleen het geluid wilt, kan je . Ik denk zelf dat de draad kapot is maar kun je dat repareren ? Je kunt het toestel via onze Ophaalservice aanmelden voor reparatie. Signature-SYou must take your place in the Circle of Life. Vraag om hulp als u geen geluid hoort door uw koptelefoon , het geluid. Controleer de kabel, connector , afstandsbediening en oordopjes van . Samsung Galaxy Core – Oorluidspreker gsmreparatieshop -oorluidspreker.


Past uw koptelefoon jack plug niet meer in uw audio jack? Equalizer, Mini of midi set, Vintage audio apparatuur of uw koptelefoon. JLW Electronics heeft o. De kosten voor het repareren van kabelbreuk bij een headset van een draadloos.


Als de breuk vlak bij de plug zit, en de plug los te halen is, dan kan de kabel . Met deze reparatie los je het problemen met je dock connector op zoals.

Pak voor alle mmcx jack koptelefoon. Pole Buigen Jack DIY Oortelefoon Audio Kabel Hoofdtelefoon Reparatie Vervanging -. De audio-jack(headset aansluiting)hebben wij doorgaans op voorraad. Zowel binnen als buiten de garantietermijn kun je het product laten repareren. Pad Logicboard Pcb Connector Reparatie.


Mijn product is defect, wat nu? Een defect product is nooit fijn. Beats-productservice en -garantie. Huawei PLite AUX ingang. Uw plug is afgebroken in uw audio-jack?


Uw koptelefoon ruist of werkt niet. Koptelefoon verlengkabel stereo jack male - female van Stagg, nu beschikbaar bij de Sommer Music Store. Bestel online of kom eens kijken in de winkel!


USB-aansluiting: Als het apparaat een USB- connector gebruikt, koppelt u de USB- connector los en koppelt u deze opnieuw aan op de computer. Een veel voorkomende storing is vuil in de aansluit plug. Hi-Fi Klubben heeft een eigen service center voor kleine reparaties , en jarenlange ervaring met onze producten. Daarom kunnen wij reparaties aan je .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts