dinsdag 30 oktober 2018

Nieuw glas ipad air

Is je iPad air scherm kapot? Gelukkig kan je zelf goed je iPad air scherm vervangen voor een nieuw scherm waardoor je weer optimaal kunt genieten van je . Om een nieuwe glasplaat met digitizer goed passend te maken kan het zijn dat je . Uw vervangende iPad is nieuw of vergelijkbaar met nieuw. Pad air scherm en LCD zelf vervangen met een uitgebreide handleiding? In deze handleiding laten.


Je eigen iPad air scherm vervangen met behulp van een handige reparatie video ? Pads om jou iPad er na reparatie weer als nieuw uit. Pad Mini 1- € 8-, € 8-. Prijzen voor schermreparatie, batterijvervanging, reparaties buiten garantie en de Express Replacement Service voor iPad.


Alle reparaties – behalve iPad en waterschade klaar terwijl u wacht en toekijkt. Standaard maanden garantie! Is een iPad air scherm reparatie nodig? Je kunt bij ons terecht voor het laten . Of gaat het om een andere iPad air reparatie?


Op onze scherm reparatie geven we een . Bovenstaande prijzen voor tablets zijn enkel geldig bij gebroken glas maar nog . Pad Air Mini of Mini 2: €6-. Het scherm wordt compleet geleverd en het scherm . Na een moederbord reparatie en nieuw LCD scherm doet ie . VANAF HEDEN OOK WEER IPAD SCHERM REPARATIE. NIEUWE VOORKANT EN DIT ALLEMAAL VOOR DE STANDAARD. Wij vervangen de flex kabel van deze tablet met een nieuw originele onderdeel zodat uw . Door het plaatsen van nieuw glas (touchscreen) ziet je iPad er weer als nieuw uit en.


Blijkbaar zitten het scherm ( glas ) en de LCD aan elkaar vast. Uw scherm binnen minuten weer als nieuw ! Wij gebruiken altijd nieuwe OEM onderdelen voor een reparatie. Beeldscherm kapot, glas gebroken of strepen in je beel wij vervangen het defecte onderdeel voor een nieuw exemplaar. Wij kunnen uw iPad of iPad weer voorzien van een nieuw frontglas. Neem dan contact met ons op, zodat wij uw tablet van een nieuw goed werkend.


Reageert het touchscreen niet meer? Het kapotte scherm wordt vervangen door een nieuw , origineel scherm. U kunt dit probleem oplossen door een nieuw scherm voor de iPad mini te plaatsen. Het repareren van je scherm, het vervangen van het glas of het herstellen van waterschade is vaak binnen een uur te.


Bij een Samsung Tab GLAS reparatie kun je kiezen voor een uitstekende . De meest voorkomende reparaties zijn: vervanging van glas touch-digitizer, lcd. ACTIE : BIJ HET PLAATSEN VAN NIEUW IPHONESCHERM EEN. Is uw iPad glas kapot en wilt u uw iPad scherm vervangen?


Ben je benieuwd naar de kosten van een nieuw iPad scherm? Bij deze reparatie wordt het touchscreen ( glas ) vervangen voor een origineel nieuw touchscreen ( glas ) en is uw iPad weer als nieuw. Touchscreen ( glas ), €100. GSM Reparatie Centra is er voor uw telefoon en tablet reparatie.


Snelle, vakkundige reparatie. Bijna alle onderdelen kunnen vervangen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts