maandag 22 oktober 2018

Batavus accu garantie

Wil je aanspraak maken op de garantie die op je fiets zit, bekijk dan hier wat de voorwaarden zijn. Dan gun je jezelf meer dan bij een fietsverzekering met garantiedekking. U heeft garantie op de hele e-bike.


Indien er een onderdeel . En vraag de fietsaccu specialist de garantie dat deze niet alleen de slechte, maar álle . Gelukkig in de aangekochte extra garantieperiode. Multicycle, uit het Gelderse Ulft, biedt jaar garantie op de accu , waarbij de. Dit was buiten de garantie termijn, maar omdat er al eerder een storing.


Zelfs uw accu valt onder de garantievoorwaarden. Batavus Padova easy royal. Compatible Fietsaccu 36V 17Ah Yamaha. Giant Twist en Ease Fietsaccu 36V 11. Neem contact met ons op over deze fiets.


Inclusief nieuwe accu , maanden garantie op accu. Incl nieuwe Accu 8,- Euro. Rijbereik met een nieuwe accu is hoger ivm meer capiciteit,. Jaar Accu garantie met een nieuwe accu.


Stel dat het display, de accu of de motor kapot gaat dan heeft u recht op reparatie of vervanging. Door het gebruik van kostbare onderdelen zoals een krachtige accu en een . Fietsaccu Online geeft op alle revisie werkzaamheden één jaar garantie. Elektrische fiets maanden BOVAG garantie. Dit betreft een gebruikte , maar zeer nette, elektrische fiets die afkomstig is uit onze all-in lease . Enkel in het geval van een totale uitval van de accu draagt u zelf een aandeel . BATAVUS Dinsdag E-go met extra lange garantie ! De garantie biedt 1 garantie op alle (elektrische) onderdelen zoals accu , motor en . Ook op de accu krijg je standaard twee jaar garantie , ongeacht het aantal . Deze fiets heeft de volgende specificaties: Merk : . Daarnaast krijgt u alleen bij Bike Totaal ook GRATIS jaar garantie bij deze e- bike.


Een verlenging van de garantie termijn met jaar - Vergoeding van de. Aanvullende handleiding. Geen afwaardering van je accu.


Het Ezy-rider garantieplan is overdraagbaar bij tussentijdse verkoop van uw e-bike. Hoe zit het met garantie op de accu ? Een nieuwe accu in uw elektrische fiets of een nieuwe motor zijn niet goedkoop. Bij Fietsenstunt heeft u minimaal jaar garantie op uw fiets, op elektrische fietsen zelfs. De tweede upgrade van accu krijgt . Garantie verlenging en accu upgrade actie. Rijklaar en met maanden garantie.


In dit geval vervalt de garantie. Ga als volgt te werk om de accu op te laden: Controleer of de twee kabels aan de oplader (Afb. 1) zijn bevestigd.


Omschrijving:dit betreft een gebruikte, maar zeer nette, elektrische fiets die afkomstig is uit onze all-in lease oplossing. Omdat aansluiting en accu een geheel vormen, moet er een hele nieuwe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts