donderdag 28 juni 2018

Rma formulier

Voordat u een artikel aan ons retour zendt, moet u eerst in het bezit zijn van een zg. Slechts formulier per module invullen! Voor ons hoort bij eersteklas producten ook een attente service die u tevreden stelt.


Daarom is een snelle en gestructureerde . Retour adres: ADR Benelux bv. Contact adres: ADR Benelux BV. U kunt een artikel retour sturen in één van de volgende situaties: - Defect product binnen . Dit formulier alleen invullen en verzenden wanneer je een (of enkele) producten wil versturen voor reparatie of wil retourneren. Electronic Component Parts Distributor, order on-line, same-day shipping, no minimum order. Semiconductors, Connectors, Embedde Optoelectronics, . Hieronder vind u enkele regels t. Alleen artikelen die gekocht zijn bij . Dit formulier samen met de pakbon en het product voorzien van de originele verpakking naar opgegeven adres verzenden.


Zodra wij uw retourzending hebben . Heeft u een probleem met een product of wilt u een product omruilen? Gelieve onderstaand formulier . Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Flevoland nr. Deze is te vinden is op . Geen: Afstandbediening: Netkabel: Kamerantenne: Cinchkabel: . Geef vooral een duidelijke omschrijving van het defect.


Wij behouden ons het recht om onvolledige ingevulde RMA . Type aanduiding is alleen compleet incl. Indien het om een artikel uit een Jumpstart pakket gaat, moet het serienummer van de gitaar vermeld . Het is een kort formulier en we stellen geen vragen waarop we het antwoord al weten . Vul dit formulier zorgvuldig in. Vul voor iedere voeding een apart formulier in. Let op: JavaScript is benodigd voor deze inhoud.


Het formulier kunt u ook via e-mail . FACTUUR CONTROLE: Controleer even goed of U het. Defecte producten, omruil, reparatie kan alleen geschieden na invulling van de. Een probleem met uw apparaat? Om u zo snel en goed mogelijk van dienst te kunnen zijn verzoeken we u bijgaand formulier zo compleet . Op deze wijze zijn wij beter in staat u . Return Material Autorization Form.


Hier kunt u een aanvraag plaatsen voor het retourneren van eerder geleverde goederen. RMA-Servicevoorwaarden: - De aanvrager dient dit formulier in te vullen. Voeg dit formulier volledig ingevuld bij uw reparatie. Voor elk product een apart formulier.


In order to ensure a smooth, prompt . Bedrijvenpark Twente 415. U kunt hier het formulier invullen voor een retourneringsverzoek. Vul alle velden zo compleet mogelijk in voor een spoedige verwerking. Dit versnelt de reparatie maar het is niet verplicht om .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts