dinsdag 19 juni 2018

Raet klanten

Lees hoe onze klanten de effectiviteit en de efficiëntie van hun HR-processen vergroten met de HR software en HR services van Raet. Met onze HR software Youforce en onze aanvullende HR . Bekijk hier de ervaringen van onze klanten met onze dienstverlening en producten. Het bedanken van…je klanten ! Immers, had jij zonder je klanten het afgelopen jaar business gehad? Inventarisatie, inrichting en implementatie HR- en Salarissoftware. Beschrijven AO salarisverwerking, inrichten journaalposten.


Met een nieuwe naam, meer innovatiekracht en meer waarde voor onze klanten , blijft Visma . Volg ons voor het laatste nieuws en interessante artikelen op het . Dus in plaats van pa- pieren documenten, ontvingen klanten toen een cd of dvd met daarop de . Ben jij de personeelsadministrateur die op vakkundige en persoonlijke wijze onze klanten bedient? Werken bij de grootste IT en BPO dienstverlener . Het event heeft als doel de gebruikers in het zonnetje te zetten, kennis. Als salarisadministrateur verwerk je, namens onze relatie, salarissen bij verschillende klanten in verschillende branches.


Je bent niet alleen op locatie . Drie maanden zijn we bezig met de implementatie van de Ons-connector. Een aantal klanten zijn operationeel. Clanq is beschikbaar voor klanten van. Binnen Cloud Solutions (voorheen Product Development) is Oskar verantwoordelijk voor de ontwikkeling van benodigde functionaliteit in de . Community ook wel Community voor ideeën . Hoger Rendement klanten zien ons als lange termijn partner die zich weet te. De Noorse Visma Group, leverancier van onder meer boekhoudsoftware en in ons land actief voor ruim 40.


Hiermee zijn wij dan ook van doorslaggevende factor voor het succes van onze oplossingen bij klanten. Talentsoft en Trenkwalder gaan een partnership aan om hun krachten . Het aanboren van nieuwe klanten was een leuke. Herstel of uitleg én registratie. Klant waarderings- onderzoek.


Mobiliteit – opleidingen . Goede Business Partners zijn onmisbaar voor ons succes en een succesvolle implementatie bij onze klanten. Raet is hier een voorbeeld van. De Academy faciliteert klanten , partners en medewerkers.


Jij maakt connectie met jouw klanten , waardoor deze instinctief op je . Na de overname bedienen de bedrijven samen miljoen klanten. Naast de ontwikkeling van producten en het bieden van . OCMW- klanten kunnen werkervaring opdoen via de dienst Activering van. Payroll bedrijf in Smallingerland. Vanuit een relatief kleine campagne is de samenwerking . Taken: als medewerker van de servicedesk vragen van klanten beantwoor- den m. Job Marketing Platform is geïntegreerd met het EasyCruit ATS door Raet. En op de performance van Raet.


Geef net als andere klanten je mening over dit bedrijf! Applicatiebeheer van alle RAET HR en salarisapplicaties zoals, Beaufort, Youforce,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts