dinsdag 19 juni 2018

Apps afsluiten ios 12

Veeg vanaf de onderkant van het scherm langzaam omhoog en stop . Apple presenteerde deze week iOS , dat dit najaar verschijnt. Wil je een app geforceerd . Een hoop apps kunnen op de achtergrond draaien zonder dat de gebruiker dit door heeft. Aanbevolen en recente apps uitschakelen op je iPad -dock.


Op de grotere iPad (met ,inch-scherm) kun je zo maar liefst vijftien snelkoppelingen kwijt. Dit is een logisch advies. Als een app niet reageert, kunt u deze geforceerd stoppen. Een klant van Apple besloot zijn vraag over het afsluiten van apps voor te leggen aan Tim Cook.


Met een wel heel bijzonder resultaat! Door deze bolletjes aan te tikken, sluit je de app af. In iOS wordt het eenvoudiger om een app af te sluiten. Je legt nu je vinger op de app in . De accu van uw apparaat gaat langer mee als u de apps die u . Maar onthoud: apps afsluiten helpt niet voor je batterijduur!


Sinds iOS is het mogelijk om een extra uiterlijk te koppelen. Apple kondigde aanpassingen van iOS aan on stage. Cookies worden automatisch ingeschakeld en blijven ingeschakeld. Meer informatie over het wissen van cookies. Notificaties worden in iOSgegroepeerd op basis van app en onderwerp.


En om een app te sluiten hoef je alleen maar omhoog te swipen. De openstaande apps verschijnen nu allemaal naast elkaar. Als je veel apps open hebt staan, kun je van . Het is sinds iOS super leuk om je apps af te sluiten.


De telefoon heeft een nieuwe manier van. Nieuw in iOS -Installeren, waar let je op? Het sluiten van apps om belangrijke systeembronnen beschikbaar te.


Zowel iOS als Android maken gebruik van een techniek genaamd . Het iOS besturingssysteem van Apple staat bekend om de uitstekende. Apps afsluiten met behulp van het multitasking venster bespaart geen . Via App - limieten stel ik limieten voor afzonderlijke apps in en via Altijd . Bovendien stelt iOS strakkere grenzen aan apps van andere ontwikkelaars. Een app afsluiten doe je door een tabblad van onder naar boven te swipen. Je kunt het verversen van apps op de achtergrond geheel uitschakelen, of het instellen per app.


Ook is het design van enkele apps – vooral News en Aandelen . Ik kan Flitsmeister niet meer vinden in de Belgische appstores. Waarom kan ik Flitsmeister niet afsluiten met een task killer? Vanaf iOS is het OS stricter met het afsluiten van apps op de achtergrond dan voorheen.


De standaardinstellingen en al beschikbare applicaties zijn voldoende voor de. Toegang tot het controlecentrum en startscherm in iOS met de nieuwe. Er zijn nieuwe gebaren voor toegang tot het startscherm, de app -switcher en het. Schakelen tussen apps of apps sluiten door omhoog te vegen op een app -kaart. Tabbladen: alles in eens sluiten.


Je opent een tabblad en dan weer een en nog eens een. Zonder dat je het weet heb je ontelbare tabbladen open staan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts