woensdag 20 juni 2018

Iphone 7 scherm kopen origineel

Hoogste kwaliteit ✸ Direct aan de slag. Kleuren, touchbediening zijn niet op niveau van het originele scherm. Bekijk snel het aanbod van ConsolePro. Voor 22:uur besteld is morgen in huis!


Bezoek ons of bel ons op. Originele kwaliteit, OEM). Zit er een barst in het . De volgende prijzen voor schermreparatie zijn in de volgende gevallen van. Een scherm die kapot, een accu die kapot is of een knopje die het niet meer doet.


Er zijn heel veel verschillende soorten schermen beschikbaar op de markt,. Uw scherm binnen minuten weer als nieuw! Voor het beste resultaat mét garantie repareren we alleen met originele onderdelen.


Bij het GSM Reparatie Centrum kun je een kapot scherm laten vervangen. Wij gebruiken uitsluitend originele. Moet je hem dan laten repareren bij een (dure) Apple Store, of is een voordelige.


De kleuren zijn volledig origineel. Deze schermen worden gebruikt door de meeste Apple Certified repair shops en Apple zelf. Fixers biedt deze schermen ook . We raden iedereen aan om originele lightning kabels te kopen omwille ze . Meestal klaar terwijl u wacht. Waarom niet direct bij Apple een nieuw scherm kopen ? Type reparatie, Kwaliteit, Prijs. Beeldscherm , AAA, € 10-.


Aldus één van onze klanten: “De kwaliteit is naar mijn mening gelijkwaardig aan origineel. Gebruiken jullie originele onderdelen? Wanneer u van plan bent om op korte termijn een nieuwe telefoon te kopen. Dit originele Apple LCD heeft al eens een keer een gebroken glaslaag gehad.


Kiezen voor niet- originele onderdelen. Voor sommige onderdelen zoals scherm en microfoon wil je het liefst originele onderdelen (van Apple zelf), maar er zijn . Vaak binnen een half uur op uw locatie. Het defecte scherm wordt professioneel vervangen door een nieuw, origineel exemplaar.


Bestel snel een voorgemonteerd. Wij vervangen uw scherm voor een volledig origineel scherm. Onze ervaren reparateurs staan dagen per week voor je klaar. Dus de originele lc touchsceen en flat-cables blijven behouden.


Ook missen bij niet originele schermen alle serienummers en Apple. We maken gebruik van hoog kwalitatieve onderdelen, niet van origineel te onderscheiden. Heel blij en super netjes met waterdichte sealing gerepareerd net als bij apple met een origineel OEM scherm.


U wilt het dan laten maken, maar waar . Opmerking: Apple levert geen onderdelen aan 3e partijen. Zo behoudt je naast de Touch ID .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts