woensdag 18 april 2018

Vodafone storing vandaag 2018

Zoek snel een storing of geplande werkzaamheden op en controleer onze netwerkdekking in een. Werkt het netwerk langer dan dagen niet zoals het moet? Je kunt niet bellen, e-mailen of internetten? In de grafiek zie je het aantal meldingen dat wij per dag ontvangen.


De storing op ons netwerk is inmiddels helemaal opgelost. Het laatste nieuws het eerst op NU. Klanten krijgen geen 4G-verbinding met het mobiele netwerk van het bedrijf. Daardoor kunnen ze niet . Vodafone is getroffen door een storing.


Sinds omstreeks uur vanochtend zijn er duizenden klachten . Op Allestoringen verschijnen onder andere meldingen uit. Veel gebruikers kunnen geen. Vooral rond Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam krijgen mensen geen verbinding met het mobiele netwerk van het bedrijf. Dit komt dus niet door WhatsApp maar door een storing in het mobiele netwerk. Aan het begin van de avond was de storing verholpen.


Onderzoeksbureau Pheeft zijn jaarlijkse NL Benchmark vrijgegeven. De mobiele provider kampt met een storing. Op dit moment kun je problemen. Het gefaseerd opstarten van het netwerk gaat door. Sommige onderdelen van een mobiel netwerk zijn gevoeliger voor storing dan.


Hoe te handelen bij een storing ? Ook vind je hier actuele informatie over storingen ! Hier vind je alle informatie. Het bedrijf weet niet in welk gebied . De provider kampt met een grote storing. Een belangrijke gateway in het netwerk heeft het begeven. De telefoonaanbieder kampt maandagmiddag met een grote storing op het 4G- netwerk. Het is niet bekend hoelang de storing duurt en wat de oorzaak is.


Redactie Hoeksch Nieuws. AddThis Sharing Buttons. Hoe de storing tot stand is gekomen is . Heb je een verminderde dekking op ons mobiele netwerk ? Misschien is er een storing of zijn er geplande werkzaamheden bij jou in de buurt. Door de hoge temperaturen van vandaag zijn op verschillende scholen tropenroosters ingevoerd. Storing KPN verholpen, 1. Nederlands of buitenlands netwerk verbonden bent.


Lycamobile (Lyca) onderscheidt zich met relatief lage tarieven voor bellen naar het buitenland. CAMPERPLAATSEN, dln: € 15. Ze zijn momenteel met man en macht bezig de storing zo snel mogelijk te verhelpen. We ervaren momenteel een storing waardoor je problemen met het netwerk kunt ondervinden. Om 21:is deze storing officieel afgemeld door KPN.


De leverancier heeft, in overleg met de hardwareleverancier, onderhoud op het platform uitgevoerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts