donderdag 26 april 2018

Nieuw glas ipad 4

Plan de afspraak in via de online agenda. Om een nieuwe glasplaat met digitizer goed passend te maken kan het zijn dat je. Prijzen voor schermreparatie, batterijvervanging, reparaties buiten garantie en de Express Replacement Service voor iPad.


De meest voorkomende reparaties zijn: vervanging van glas touch-digitizer, lcd. Toch zijn er heel wat verschillen. Standaard maanden garantie!

Pad verleden tijd zijn. Je kunt bij ons terecht voor het laten . Ontvang de nieuwste aanbiedingen en promoties. Samsung , Samsung Samsung Samsung 4S, Samsung 5S, Samsung 5C. VANAF HEDEN OOK WEER IPAD SCHERM REPARATIE. NIEUWE VOORKANT EN DIT ALLEMAAL VOOR DE STANDAARD ONDERSTAANDE . Wij zullen deze vervangen voor een nieuw en origineel exemplaar.


Vervangen van het glas wanneer deze is gebarsten, gebroken of gescheurd. Kan ook gebruikt worden.

De materialen hieruit kunnen worden hergebruikt in nieuwe onderdelen. ACTIE : BIJ HET PLAATSEN VAN NIEUW IPHONESCHERM EEN. Uw scherm binnen minuten weer als nieuw ! Voor 17:uur bestel morgen in huis.


Kapotte batterijen, geen wifi meer, antenne defect, gebroken glas , . De reparatie is snel uitgevoerd en de telefoon ziet er weer als nieuw uit. GSM Reparatie Centra is er voor uw telefoon en tablet reparatie. Een ongeluk met jouw toestel? Het kapotte scherm wordt vervangen door een nieuw , origineel scherm.


Uw digitizer (touchscreen) vervangen? Heeft u een barst in de frontglas van . Je hebt maanden garantie op het nieuwe scherm. Dit geldt niet voor krasjes en andere zichtbare beschadigingen die door gebruik komen. Nieuw (OEM) scherm vanaf € 4- ! Ga naar de site voor aantrekkelijke prijzen! De prijzen die getoond worden zijn inclusief . Morgen in huis en inclusief garantie.


Waarom bij fixit herstellen? Het is goedkoper dan de aankoop van een nieuw toestel.

U verlengt de levensduur van uw toestel. U helpt de afvalberg te . We gebruiken originele onderdelen. Alle defecten en schades worden professioneel. Het repareren van je scherm, het vervangen van het glas of het herstellen van.


Vakkundig en snel laten repareren? Kom in onze winkel Oldenzaal of Losser.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts