maandag 30 april 2018

Nieuw scherm note 2

Top kwaliteit nieuw front glas. Inclusief een stap voor stap handleiding en een link naar een instructie . Note scherm vervangen en andere reparaties laten uitvoeren hoeft helemaal geen probleem te zijn. Plaats het nieuwe display assembly.


Een gebarsten scherm maakt je toestel kwetsbaar voor meer beschadigingen. Gelukkig kun je snel en vaak dezelfde dag op afspraak nog terecht bij één van .

In dat geval kunnen wij uw beeldscherm vervangen met hoge kwaliteit imitatie scherm. Binnen minuten uw Galaxy Note scherm reparatie uit laten voeren bij VistaRepair. Bezoek de site voor prijzen. Als uw Galaxy Note last heeft van de onderstaande defecten moeten wij het gehele beeldscherm vervangen. Het touchscreen en het onderliggende AMOLED . Onlangs mijn Note laten vallen, verzekering vergoed niet want “dit valt niet binnen het door u gekozen pakket”…Bij een winkel geweest.


Uitgebreide toolkit met o. Pincet - Metaaldraad om het kapotte glas makkelijk. Uw Galaxy Note glas gebroken?

Bij deze display unit zit de front cover, LCD display en . Gister glasreparatie gedaan van mijn gebarsten Galaxy Note 2. Samsung galaxy Note laadconnector. Is het scherm van uw Galaxy Note gebarsten en wilt u dat deze snel maar ook. Heeft het toestel barsten in het scherm of is het LCD screen defect? Bij Mobile Hospital wordt er een nieuw beeldschermunit geplaatst wanneer er sprake is van : . Zitten er lelijke krassen of barsten in uw scherm ? Met deze nieuwe glas plaat maakt u zelf het kapotte scherm van uw Note weer helemaal als nieuw. Dan hoeft u dit apparaat niet direct te vervangen.


Laat je LCD scherm vervangen bij Fixers. Batterij van galaxy note vervangen €originele accu. Korting op schermreparatie én een nieuwe batterij.


Je voordeel is €bij de S-serie en Note -serie en €bij de A- serie. Wij repareren alle defecten zoals het scherm , het display, de accu en meer! Omgeving Amersfoort Harderwijk Nijkerk . Klik hier voor meer informatie!


Onze ruime ervaring gecombineerd met . Hieronder vindt u de nieuwe verlaagde tarieven van de meest voorkomende reparaties:.

Of het nu gaat om een gebroken scherm of problemen met je accu, wij repareren het. Tot jaar garantie op het vervangen onderdeel . Het scherm heeft een diagonaal van inch (1centimeter). Wanneer het glas kapot is moet er bij de SAMSUNG GALAXY NOTE alsnog het hele scherm vervangen worden. Het is niet mogelijk om het glas alleen te . Compleet beeldscherm vervangen. En wilt u uw telefoon of tablet niet weken kwijt zijn of onderzoekskosten betalen zonder dat er maar iets gerepareerd . Nieuw scherm van een zeer hoge kwaliteit, en een nieuwe achterkant.


Onze klanten beoordelen ons met een , zoals u rechts kunt zien. Is uw telefoon of tablet. Zit er garantie op de reparatie van het scherm ? Je hebt maanden garantie op het nieuwe scherm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts