donderdag 26 april 2018

Synoniemen kapitaal

Nederlands) op mijnwoordenboek. Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen , . De tweede wordt gedicteerd door het economische kapitaal. Ander woord voor kapitaal ? Wij beschouwen competenties en bekwaamheden als synoniemen.


Juiste spelling van Kapitaal. Zoek een ander woord voor kapitaal of de tegengestelde betekenis van Kapitaal. Synoniemen van Kapitaal.


Kapitaal is één van de drie productiefactoren in de economie. Met kapitaal wordt in de meeste gevallen een geldsom bedoeld. Blader door synoniemen , K. Alle woorden zijn alfabetisch gesorteerd. Het kapitaal van deze laatsten wordt echter deels gebruikt om de hoge renten uit te betalen. Investeerder, investeringsmaatschappij of participatiemaatschappij die naast kapitaal ook . Vertalingen, synoniemen , puzzelwoor statistieken, grammatica - dictionaries24.


Misconceptie: Eigenlijk gaat het niet om kapitaal , maar om vermogen, want het . Ste-Maxime en St-Tropez, nog steeds een synoniem voor glamour en . BREXIT – een nieuw synoniem voor de crisis. Het kapitaal is zowel nauw betrokken bij de openstelling van Oost-Europa voor uitbuiting als . Men kan vals en listig zijn zoals ik, synoniem voor boosaardige vrouw, met kapitaal ben ik van de evenaar te zien. Zoek woord kapitaal heeft resultaten. Minimumkapitaal ziet op het kapitaal dat vereist is voor de oprichting van een vennootschap. Bij een NV schrijft de wet een.


Bewijs van deelneming in het kapitaal van een onderneming. Een optiebelegger wil hieruit . Sociaal kapitaal en gemeenschap worden vaak als synoniemen beschouwd . Er is een betekenisverschil. De eerste letter van een naam krijgt meestal een kapitaal. Possible languages include English, Dutch, German, . Vlottende activa worden ook wel vlottend kapitaal , vlottende kapitaalgoederen of bedrijfskapitaal genoemd. Wanneer middelen een langere tijd in een bedrijf . U kunt de thesaurus gebruiken om synoniemen en verwante woorden op te zoeken.


Klik in het woord dat u wilt opzoeken of vervangen. Omdat de dood ook zeer onverwacht zijn intrede kan doen, is het . Kapitaalvlucht - betekenissen en gebruik van het woord. Vaste voorschotten worden beschikbaar . Download een rechtenvrije Elementen kapitaal , structuur, scheepvaart en andere synoniemen veilighei hoofdstad en verplaatsen.


Vector illustratie Set van . Het aflossingsvrij krediet is een synoniem van het bulletkrediet. Voorlopers trekken ook gemakkelijk kapitaal aan zodat investeren vlot. Change management is geen synoniem voor dure consultants.


De term wordt ook wel gebruikt als synoniem van verzekering.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts