woensdag 24 mei 2017

Senseo latte duo verstopt

Haal de senseo latte duo melktuit uit elkaar. De melktuit zit verstopt. Dit moet schoon zijn en zeker niet verstopt. Als de Senseo bromt (dit is de pomp) maar er komt nog geen koffie uit, en het gaatje van de . Zijn er mensen met problemen met de senseo latte ? Hallo allemaal, Zit je Senseo verstopt en krijg je hem niet meer open door een vacuum, ga NIET zitten klooien met messen of . Klacht : Senseo warmt op maar start niet of slaat te snel af zodat er onvoldoende koffie is gezet.


Oorzaak: impulscondensator 47uF 275V . Dan is de senseo verstopt door of vette koffie of een koffiekorrel in het gaatje. Vooral de nieuwe type senseo heft er veel last van. Lees hier hoe je stap voor stap jouw Philips Senseo Latte Duo ontkalkt. Geniet eenvoudiger dan ooit van uw favoriete cappuccino!


Hier kunt u de handleiding downloaden en ook het instructiefilmpje . Mijn senseo (jaar) geeft de laatste paar dagen minder water dan dat hij bij het begin. Het punt is dat de filters langzaamaan verstopt raken. De kof emachine is verstopt geraakt door. De Senseo schoonmaken reinigen met citroen of azijn wat is beter? Dit zorgt ervoor dat de machine verstopt , of simpelweg dat de koffie veel minder.


De Philips SENSEO latte duo is makkelijk en snel in gebruik. Ik heb een senseo koffieapparaat. Om er dus zeker van te zijn dat uw Senseo perfect functioneert is het dus belangrijk om.


Kijk de zeef na of deze niet verstopt zit. SENSEO UP, Latte Duo of Twist verstopt raakt en daardoor .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts