vrijdag 19 mei 2017

Epoxy plamuur

Geschikt voor onder en boven de waterlijn. Wist je dat houtreparaties uitvoeren met epoxyproducten een veel langere levensduur van de reparatie oplevert? Gebruik dus altijd een epoxy.


Strak maken van uw boot romp onder de waterlijn met behulp van epoxy plamuur. In dit artikel leggen wij je graag uit hoe je de romp van uw boot onder de . Advies door specialisten: ontdek het ideale gebruik. Snelle en stevige reparaties: de keuze voor professionals.


Met de bijgeleverde microballoons bepaal je zelf de dikte van . Oplosmiddelvrije componenten universale epoxy plamuur met goede waterbestendigheid en geringe krimp. Vraag ons voor persoonlijk . Epoxy plamuur is een componenten plamuur die geschikt is voor het vullen en lijmen van o. Ja (Ondergrond is kaal geplamuurd of onbehandeld) (12). Nee (Ondergrond is geheel intact) (12). In deze video laten wij u zien in welke stappen u kunt afwerken met epoxyplamuur. Met dit product kun je je oneffen vloer gladder trekken.


Dit product hebben wij niet standaard op voorraad! De levertijd is rond de werkdagen. Dé specialist in epoxy plamuur. Kies, vergelijk en koop ze gemakkelijk en veilig. Supersnel en gratis thuis bezorgd!


Voor reparaties en onderhou voor zowel boven als onder de waterlijn, van boten en jachten. Als u plamuur gaat gebruiken, is het goed om te weten dat epoxyplamuren geschikt. Eenvoudig te verwerken epoxyplamuur. Geurvrij, makkelijk schuurbaar en zeer goed waterbestendig. EP- PLAMUUR WIT is een smeuïge, krimpvrij uithardende vul- en rijplamuur op basis van epoxy.


Goed schuurbaar en korte uithardingstijd. Epoxy plamuren zijn twee componenten, hoog gevulde, goed schuurbare, oplosmiddelvrije, krimpvrije epoxy systemen met een uitstekende hechting op . Voor een eenvoudige verwerking van ProGold Epoxy en ProGold Quickrepair gebruikt men het ProGold 2K Epoxy Doseerpistool…. Meer informatie vindt u in . Tweekomponenten oplosmiddelvrije plamuur voor hout, staal, aluminium, polyester- en epoxy laminaten. Hout, staal en aluminium eerst voorbehandelen.


U kunt het gemakkelijk verkrijgen bij . Sea-Line Lightweight Filler is een lichtgewicht plamuur met verwaarloosbare samentrekking en geen defecten mogelijk. Na het uitharden neemt geen water of. Ruim aanbod Plamuur en epoxy plamuur voor (oa Polyester) Boten.


Professionele plamuur tegen Scherpe Prijzen. Hydrant Epoxy Plamuur is een watervaste en krimp- vrije, 2-componenten plamuur op basis van hoog- waardige oplosmiddelvrije epoxyhars. Met Epoxy Plamuur is houtrot zo opgelost. Grote gaten zonder problemen gevuld.


Variopox Variopox Finish plamuur set. Twee componenten epoxy plamuur. Toe te passen als afwerkplamuur, ook onder de waterlijn. Bevat geen oplosmiddelen.


Ik heb in diverse onderwerpen hier gelezen dat epoxy plamuur de beste eigenschappen heeft, en wil daarom deze graag gebruiken. Je zult niet de eerste zijn die nog een halve pot plamuur overheeft als de . Epoxyplamuur moet altijd gemengd worden in de verhouding 1:1. EP- Plamuur is een smeuïge, krimpvrij uithardende vul- en rijplamuur op basis van een twee componenten epoxyhars.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts