woensdag 31 mei 2017

Kobo clara blijft in slaapstand

De omslag van het boek blijft zichtbaar op. Je zit net midden in een spannend boek en wilt de bladzijde omslaan. Je ereader geeft echter geen reactie en blijft hardnekkig op dezelfde . Ik had overigens de optie voor automatische slaapstand via de cover uit . Batterij loopt zomaar leeg terwijl hij in slaapstand is. Als je de e-reader in slaapstand zet, of uit, blijft toch het scherm tonen welk boek je op dat moment . Door hem éénmaal in te drukken gaat hij in de slaapstand en als je hem. De interface blijft herkenbaar hetzelfde.


Dan staat hij aan en blijft de huidige pagina in beeld. Geen idee wat hij precies uit zet in slaapstand , maar hij zou geen stroom mogen . Magneet strip zorgt dat de cover dicht blijft. Coolblue: alles voor een glimlach.


Het gaat om de kobo clara hd e-reader. Reader in de hoes bij het openen en sluiten respectievelijk aan en in slaapstand gaat. De cover laat de ereader in slaapstand gaan als je hem dichtklapt en haalt hem.


Het mag niet maar kom op Veel problemen kunnen worden opgelost door je eReader uit te schakelen, . Zodra je de cover weer opent, ontwaakt je e-reader direct uit zijn slaapstand. Ontbrekend: blijft ‎ slaapstand E-reader kopen? Ideaal dat mijn kobo als ik het hoesje dicht doe naar de slaapstand gaat. Kobo blijft in slaapstand.


Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuis geleverd. Bij het dichtklappen gaat hij weer over naar de slaapstand.


Bestel de KOBO Clara HD SleepCover - Rood nu bij MediaMarkt. Pluspunten Is ook “staand” te gebruiken,Reader gaat in slaapstand als het hoesje dicht is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts