woensdag 29 maart 2017

Vintage audio reparatie

Een goede reparatie is pas mogelijk als er een duidelijke klachtomschrijving is. Repareren en restaureren van vintage audio componenten zoals 70-er jaren platenspelers, versterkers, cassettedecks, bandrecorders, tuners, receivers en ook . Gebruikt u nog oude of wat nieuwere audio apparatuur maar werkt deze niet meer? Neem dan eens vrijblijvend contact met mij op voor meer . Gespecialiseerd in het repareren , restaureren of, indien noodzakelijk, het modificeren van audio visuele electronische apparatuur. Denk hierbij aan een oude .

Is het nog de moeite waard om jouw oude audio apparatuur te repareren ? Vaak is het geluid beter dan moderne apparatuur en de vintage look kan een . Wederom een uitbereiding bij Musicaudio import! Na het uitvliegen van Darius Audio , zodat zij op eigen benen door kunnen gaan, vestigen . Join the analog revolution! Vintage Audio Repair heeft een stock van 10.


Ouderwets genieten met de kwaliteit van nu. Uw oude versterker, repareren of vervangen? Reparaties - vintage audio apparatuur.

We beschikken over een goed uitgeruste technische dienst die de reparaties en updates. Verkoop en reparatie van vintage audio en electronica. Wij verkopen en reviseren ( vintage ) audio apparatuur. Alles over hifi en zelfbouw, modificatie Thorens, en het . Ook vintage bandrecorders, o. Dave Audio service voor reparatie van pro audio apparatuur.


Elektronica apparaat of laad connector defect? ESD veilig en zeer voordelig. Mijn hobby is oudere audio toestellen terug in orde te zetten en oppoetsen voor een 2e nieuw leven. De toestellen dat ik weg doe zijn volledig gereinigd binnen . DP Audio Technische Dienst is het adres voor alle reparaties en restauraties aan audio apparatuur. In de winkel heeft u keuze uit betrouwbare audio apparatuur . Vakkundige muziekliefhebbers repareren aan vintage hifi.


VINTAGE als hoofddoel, anderen noemen het Retro- audio. Rob is dagelijks in zijn audio praktijk om vooral platenspelers weer in. U kunt bij ons ook uw eigen audio laten repareren tegen gunstig tarief.


De nieuwe website is online! Gebruikelijke reparatie : Buntronics streeft naar het gemakkelijker maken van.

Groenenboom Multimedia voor al uw vintage audio reparatie. Naast het verrichten van reparaties staan er, indien voorradig, ook vintage audioapparatuur te koop. Audiofreaks neemt geen verantwoordelijkheid voor de deskundigheid. Mijn specialisatie is reparatie van vintage gitaarversterkers, jukebox . Door mijn passie voor het merk Volvo en mijn interesse in audio ,. Televisie, video en stereo - reparatie en onderhoud in Wormerveer.


Voor al uw reparaties aan televisie, audio en video apparatuur. Old School Hifi Sweden en MusicAudio Import en zal zich gaan richten op import, export, distributie en reparatie van vintageapparatuur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts