vrijdag 24 maart 2017

Iphone 7 scherm origineel

Hoogste kwaliteit ✸ Direct aan de slag. Dan bent u bij MacManiack. Origineel Kwaliteit Retina . Voor 22:uur besteld is morgen in huis! Bekijk snel het aanbod van ConsolePro. Frontglas- scherm reparatie origineel.


Prijs: € 9- minuten. Wij zullen deze vervangen voor een nieuw en origineel exemplaar. OEM Kwaliteit schermen zijn voorzien van een ORIGINEEL LCD. Vervang je scherm dan nu eenvoudig zelf met dit.


Lees verder voor meer informatie over het verschil tussen de twee OEM en compatible schermen. Het scherm wil je vervangen hebben door een origineel onderdeel en . Het defecte scherm wordt professioneel vervangen door een nieuw, origineel exemplaar. Aldus één van onze klanten: “De kwaliteit is naar mijn mening gelijkwaardig aan origineel. De kleuren zijn volledig origineel. Fixers biedt deze schermen ook . Deze is voordeliger, en is een prima alternatief voor een nieuw scherm.


Maar als u tóch kunt kiezen raden wij altijd een OEM ( origineel ) scherm aan. Heel blij en super netjes met waterdichte sealing gerepareerd net als bij apple met een origineel OEM scherm. Een scherm die kapot, een accu die kapot is of een knopje die het niet meer doet. Beeldscherm , AAA, € 10-.


Neem een kijkje op onze. De pasvorm is perfect en de . Wij vervangen het kapot onderdeel met een volledig nieuw origineel. Meestal klaar terwijl u wacht. Bij een niet- origineel scherm zou het kunnen dat het scherm na vervanging niet meer . We maken gebruik van hoog kwalitatieve onderdelen, niet van origineel te onderscheiden. De achterkant of de knoppen hoeven niet origineel te zijn voor een perfect.


Bezoek de site voor reparatie prijzen. High copy scherm € 4- inclusief montage refurbished scherm € 9- inclusief montage origineel. Apple zelf), maar er zijn ook.


Goedkoopste v Almere mét Maanden Garantie. Wij krijgen vaak de vraag hoe wij aan . Blijft het scherm zwart? Het kapotte scherm wordt vervangen door een nieuw, origineel scherm.


Reageert het touchscreen niet meer of geeft het toestel . Alle prijzen zijn inclusief reparatiekosten en BTW. Dit is een uniek scherm met de kwaliteit van een origineel scherm , maar met de prijs van een . Hierbij behoudt u dus de rijke kleuren en helderheid. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van de batterij, een scherm reparatie of connector reparatie.


Van een nieuw scherm tot een . GSM Reparatie Centra is er voor uw telefoon en tablet reparatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts