donderdag 30 maart 2017

Trimmerdraad black en decker

Geverifieerd origineel product. De grastrimmerdraad wordt geleverd op een . Coolblue: alles voor een glimlach. JJ6Q Een grastrimmer is het ideale gereedschap om de randen van je gazon bij te. De spoel is voorgewonden voor een maximale . Spoel met meter nylon. Aantal spoelen ‎: ‎Lengte bobijn ‎: ‎m Diameter bobijn ‎: ‎1.


Het trimmerdraad wordt geleverd op een . Producttype, Grastrimmer Accessoire. Voor gebruik met, D60 GL11 GL32 GL32 GL30 GL20 GL22 GL225S, GL420. Download hier gratis uw Black Decker Grastrimmer handleiding.


Stuur naar een vriend(in). De dikte van deze strimmerdraad is mm. Draad eenvoudig te vervangen. Wij zijn overgestapt op een accu systeem, . Deze spoel met trimdraad is geschikt voor gebruik met alle . De draad van een grastrimmer . Trimmerspoel geschikt voor Black.


Een strak afgewerkte tuin en gazon kan niet zonder een Black Decker grastrimmer. Gebruik deze draad wanneer de meegeleverde draad van . Deze draad breng je zelf aan op de spoel van de grastrimmer. Black and Decker - 36V 25Ah 30cm AFS Grastrimmer - GLC3630L25 .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts