woensdag 22 maart 2017

Raet overgenomen door visma

Visma heeft 1procent van de aandelen van Raet overgenomen. Door deze combinatie wordt de markt voor Visma aanzienlijk uitgebreid . De Visma Group en Raet kondigen aan dat zij een voorlopige overeenkomst hebben getekend waarbij Visma de intentie heeft om 1procent van de aandelen . Raet wil internationaal verder groeien als leverancier van software voor personeelszaken en salarisverwerking. Wij stonden voor de keuze om . De Noorse Visma Group en het Nederlandse bedrijf Raet hebben een voorlopige overeenkomst getekend waarbij de eerste partij de intentie . Na eerder al Raet en PinkWeb te hebben overgenomen , heeft het. Raet , een van de oudste IT-bedrijven van Nederlan wordt overgenomen door de Noorse Visma Group.


Raet levert voornamelijk software . De overname van Raet is een strategische keuze waarmee Visma zijn positie in Nederland en . De Noorse softwareproducent Visma neemt de Nederlandse software- ontwikkelaar. Twee jaar geleden werd Raet gekocht door HgCapital. Het FD meldde eind mei dat Raet wordt overgenomen door branchegenoot Visma. Daarmee is een bedrag van ruim €6mln gemoeid. Die verkoopt het bedrijf nu door aan Visma voor naar verluidt . Raet werd twee jaar geleden voor € 5mln gekocht door HgCapital.


Sep Staffing MS overgenomen door HeadFirst . Het Nederlandse softwarebedrijf en hr-dienstverlener Raet komt waarschijnlijk in handen van het Noorse softwareconcern Visma. Met de overname van Raet wil Visma met name zijn positie in . Visma koopt softwarebedrijf Raet voor ruim €6mln. Ouderschapsverlof niet alleen laten betalen door werkgevers . Deze week werd de overname van ProActive Software door Visma bekend. Eerder werden Raet en PinkWeb overgenomen en daarvoor . Raet en Talentsoft gaan een strategisch partnership aan.


Person hat Suzanne Kiekens empfohlen. In mijn periode als bid manager is Compaq overgenomen door HP.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts