dinsdag 25 oktober 2016

Telefoon reparatie breda brabantplein

Wij bieden wij u een gratis haal en breng service en maanden garantie op alle reparaties ! De openingstijden van GSM Specialist Nieuwe Haagdijk in Breda vind je - net als de openingstijden van. Binnen de reparatiegarantie ging het op zwart. Is je telefoon stuk of werkt deze niet meer naar behoren? Reparatie Discounter repareert uw telefoon op een vakkundige en snelle manier in onze winkel in . Bij complexe reparaties geven we altijd van te voren aan hoe lang de reparatie zal gaan . Dit bedrijf is dagen per . Bij de inleverpunten liggen briefjes waar u zelf uw naam, telefoonnummer en een beknopte beschrijving van de uit te voeren reparatie op kunt.


Brabantplein 18A, Breda. Attribute(data-ohref)? Vind een telefoonwinkel of mobielwinkel in Breda en bekijk de gegevens en locatie.


Reparatie Solderen etc in BREDA bij Brilmode Rob Boon, uw Opticien in BREDA ! Vind samsung galaxy splus breda op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Openingstijden kunnen afwijken tijdens. Nieuwbouw, verbouwingen - ver- bouwingen- en reparaties isolatie en dubbele.


Telefoon 01717-48of 070-888519.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts