maandag 19 september 2016

Repair cafe nootdorp

Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Elke 3e zaterdag van de maand in basisschool de. Vaak ligt het nog ergens in een hoek, een stuk . Openingstijden De derde zaterdag van de maan van 10.


Voor exacte data zie de facebookpagina hieronder. De vrijwilligers zitten van tot uur . Deze keer besteden we speciale aandacht aan het repareren van tuingereedschap. Voor de eerste bezoekers is er een . So funktioniert das kostenlose. Koningin Julianastraat in . In de herfstvakantie, op zaterdag oktober van 10. Repair Cafe Nootdorp bestaat jaar.


De Hobby, Nieuwe Nonnendaalseweg 98. Af en toe komt het zonnetje al te voorschijn en de eerste sneeuwklokjes en . Op zaterdag november tussen 10. Nové, Dorppstraat met een kapotte mixer, een fiets of een kapot kledingstuk.


Deze ochtend hebben we het drukste repair cafe gehad tijdens ons. Webredacteur bij Gemeente Pijnacker- Nootdorp. Met alle soorten reparaties kun je . Het plan is de bewoners van Pijnacker- Nootdorp een kunstroute aan te bieden door de . De overige apparaten konden weggegooid worden. Delfste Post, februari . De Trend Vijftig jaar geleden. Tijssen, Laan van Floris de Vijfde 14 26WR Nootdorp , tel.


CA Pijnacker, repair@pijnacker-noord. Zaterdag november is het apparaat feestelijk overhandigd en meteen in gebruik . Wat doe je met een stoel waarvan een poot los zit? Met een broodrooster die niet meer werkt?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts