dinsdag 20 september 2016

Fietsaccu revisie

Een fietsaccu reviseren ? Hoeveel kost revisie van een e-bike accu? Hoe lang duurt het en wat kost het? Kunt u het beste uw fietsaccu repareren of een nieuwe kopen?


Uw e-bike accu vervangen biedt voordelen ten opzichte van revisie. U bepaalt zelf de capaciteit! Het is daarom zonde om een volledig nieuwe elektrische fiets(accu ) aan te schaffen, als u voor minder geld uw accu kunt laten reviseren. Bij Rebatt bent u aan het juiste adres!


U komt niet ver genoeg op een lading? Klik hier om uw accu te laten reviseren. Voordelen van revisie van batterijen voor elektrische fietsen. Als u uw fietsbatterij door ons laat reviseren , levert u dat de volgende . Specialist in accu revisie voor elektrische fietsen. Altijd al benieuwd geweest wat er bij ons in huis gebeurd?


Wij hebben in het kort de revisie van een. Na vele kilometers fietsplezier heeft u gemerkt dat de actieradius van uw elektrische fiets afneemt en dat de accu niet of niet goed meer oplaadt. Ziet u ook op tegen de dure aankoop van een nieuwe fietsaccu ? U kan uw accu gewoon laten reviseren.


Verbeter uw rijbereik en laat uw E-bike batterij repareren, herstellen, reviseren ,. We voorzien uw fietsaccu van nieuwe verse cellen met veelal een hogere capaciteit dan origineel voor een . Tevens groot assortiment acculaders en fietsaccurevisie en meer. Wil jij leren hoe je een fietsaccu kunt reviseren ? Mochten na dit jaar zich toch problemen voordoen, neem dan contact met ons op. Is de kracht uit uw (rolstoel-) fietsaccu ? Laat hem bij ons voordelig reviseren.


Goed voor het milieu én uw portemonnee! Ook kunnen wij de capaciteit vergroten. Bij revisie worden de oude cellen uit de accu verwijderd en vervangen door een. Heeft u een fietsaccu waarvan u vermoed dat deze defect is of niet op volle . Met behulp van onze speciaal ontwikkelde las- en. FIETSACCU REVISIE MET GRATIS VERZENDGEMAK 1. Na overleg met u over de te reviseren fietsaccu sturen we u een verzenddoos waarin . Ah voor Halfords, Lifebike, Kemp Starley elektrische fiets O. Fietsaccu revisie 24V 10.


Uw fietsaccu presteert slecht,actieradius stukken minder, is aan vervanging toe? Wees gerust, dit is zeker niet nodig. U kunt namelijk uw accu laten reviseren.


Bij een deskundig bedrijf als Rebatt. Wij kunnen uw huidge accu reviseren met cellen van het type LiFePo4. Daarbij wordt een test-rapport opgemaakt.


Tilburg vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids. Wij reviseren accus voor elektrische fietsen. Het is een stuk voordeliger om een accu te reviseren , . Het is mogelijk om uw huidige batterij te upgraden naar een hogere capaciteit, hierbij wisselen wij u huidige cellen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts