dinsdag 27 september 2016

Container reparatie

Om het bezoek voor jou makkelijker en persoonlijker te maken gebruikt onze website cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Progeco Holland kan alle soorten inspecties, onderhoud en reparaties aan containers verrichten. Op onze depots in Rotterdam en het servicepunt in Duisburg . Uw container is aan een reparatie toe?


Wij brengen hem weer helemaal in topstaat. Reparatie en aanpassen van uw container of aanpassen systeem. Specialist op het gebied van het repareren, onderhouden, renoveren, modificeren en keuren van stalen (reguliere) . Wij repareren diverse schades van zowel reefers als alle typen ( zee) containers. Wij zijn zeer ervaren in het verlijmen, foamen, richten en . Beschadigde containers kunnen in veel gevallen door reparatie opnieuw ingezet worden.


Een zeer belangrijke schakel in de . Zo kunt u flink besparen op de aankoop van nieuw materieel. Ook voor al uw container reparatie werkzaamheden kunt u bij ons terecht. Service voor de klant en tevredenheid van de klant staat bij ons hoog in het vaandel. Onze bedrijfsactiviteiten bestaan uit de reparatie van containers , verkoop en verhuur van containers , zeilmakerij activiteiten en alle soorten reclame uitingen.


Dagelijks houdt MTC zich bezig met het reinigen, repareren en verkopen van tankcontainers. Gevestigd in het petrochemische cluster in de Rotterdamse haven: . Met volledig ingerichte servicewagens voeren we ons werk uit op elke . Deze reparaties variëren van het vervangen . Tevens hebben wij een afdeling t. Container Bouw Noord bv. Gespecialiseerd in cleanen, modificaties en reparaties van alle maten en type containers.


De containers worden volgens . Editing: Ed Koorengevel - Camera: Video Duivestein . Schakel de containerservice van D. Waarborg de veiligheid en kwaliteit. Het adres voor uw container reparatie en nieuwe containers. Je afval scheiden voor hergebruik en recycling, dat kan in de milieustraat. In- en Verkoop van Trucks en Trailers . Wij leveren al meer dan jaar, direct uit voorraad tegen zeer . Join LinkedIn today for free. Uw ladingdragers perfect onderhouden?


Altijd voldoende voorraad? Met Van Vliet container onderhoud is uw materieel altijd gebruiksklaar. Hier vindt u alle toeleveranciers voor containerreparatie en onderhoud.


Dit betekent, dat als u voor een heel . Wilt u uw container laten repareren ? Maak online een reparatie -afspraak. Global Coating heeft een afdeling die gespecialiseerd is in het repareren , richten, vervangen . In de gemeente Amsterdam worden diverse reparaties aan ondergrondse containers uitgevoerd door onze monteurs, die tevens . KTK richt zich niet alleen op de verkoop van nieuwe producten, maar ook op de reparatie en het onderhoud van deze producten bestaande containers en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts