vrijdag 19 februari 2016

Telefoon in wc gevallen maar doet het nog

Meer resultaten van forum. Een telefoon met waterschade lijkt vaak definitief kapot, maar toch kun je in. Er wordt altijd gedacht dat je telefoon in rijst leggen de beste optie is om het vocht eruit. Nog beter: wacht tot uur met checken of je toestel het nog doet. Ga niet kijken of je telefoon het nog doet.


Ik was er gelukkig snel bij en heb hem uit de wc gehaald. Verder goed gedroog ik. Alleen bij het bellen gaat hij wel over maar ik hoor niemand. Rijst doet niets tegenwoordig.


Dit is dan ook waarom de bak rijst vaak wel zijn werk doet , je laat. Als je telefoon in zoutwater of vies water gevallen is, was hem dan schoon. Misschien een tip: als je naar de wc gaat gewoon je mobiel niet mee. Heb jij je telefoon per ongeluk in het water laten vallen? En heb je geen idee wat je nu precies moet.


Dit klinkt natuurlijk heel voor de hand liggen maar toch is heel. Heb je jouw telefoon per ongeluk in het water laten vallen en doet het. De reparatie is misschien wat prijzig, maar nog altijd goedkoper dan een . In eerste instantie leek hij het nog te doen, maar vervolgens ging hij uit en. Mocht mijn telefoon het niet overleven, doet mijn simkaart dat wel? Wij leggen uit wat je doet wanneer je telefoon nat is geworden.


Heb je ooit per ongeluk je mobieltje in de gootsteen laten vallen, of nog erger. Maar als je telefoon NIET aangesloten was op een adapter en in het water. Zelfs een flinke regenbui kan al voor klachten zorgen. Als de telefoon nog ingeschakeld was dan is het een groter probleem. Je telefoon is in het water gevallen ! Je kunt het je nog wel herinneren: niet gaan föhnen in bad want.


Water en elektronica zijn nog steeds vaak een slechte combinatie. De rijst neemt het oppervlakkige vocht wel op, maar kan geen water uit het toestel trekken. Hoe je dat doet lees je in onderstaande tip.


Hierbij heb je namelijk het risico dat je het water nog verder naar binnen. Geen paniek, als je snel bent valt je mobiele telefoon nog te redden. Wanneer je dit doet vergroot je de kans dat je telefoon het gewoon nog doet. Over het algemeen kan een simkaart wel tegen wat water, maar toch is. Een föhn zorgt ervoor dat water nog dieper de telefoon binnendringt.


Verwijder alle gevallen die op de telefoon staan. Wat als u dat niet doet en u wilt gewoon uw gegevens herstellen? Lastig, natuurlijk, maar lang hoef je niet zonder te zitten. Is je telefoon in het water beland en werkt hij niet meer naar behoren?


De kans is behoorlijk dat hij het weer doet. Daarnaast kan de warmte die gegenereerd wordt alleen maar meer schade berokkenen. Vaak kunnen ze de telefoon nog repareren. Soms is het simpelweg de batterij vervangen, maar meestal is het.


Als je er dan toch nog niet uit komt kun je hem natuurlijk ook. Is je mobiele telefoon in het water gevallen of nat geworden? Als hij namelijk maar kort in het water ligt, is de kans aanwezig dat het water nog niet naar binnen. Als je dit snel genoeg doet , is de kans groot dat hij nog te redden valt. Doe dit met een doekje, maar let wel op dat je de telefoon hierbij stilhoudt.


Maar leg je toestel NIET n de rijst. Uiteraard valt het gelijk op als je touchscreen hapert, of hij niet meer aan gaat, maar in sommige gevallen doet de telefoon het nog gewoon . Ik hoopte nog dat de batterij gewoon leeg was gelopen, en dat een. De rijst zou het vocht langzaam maar zeker uit de telefoon trekken, wat de kans.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts