maandag 22 februari 2016

Samsung galaxy a5 achterkant openen

Plaats de batterij in de opening aan de achterkant van het toestel. This guide shows you how to replace the back cover of your Galaxy A5. Je moet de simkaart plaatsen voor je de telefoon kunt gebruiken.


In lijn met eerdere A-serie telefoons kun je de achterkant van de Galaxy Aniet . Tik op deze toets om de lijst met recente apps te openen. Houd het gedeelte met de NFC-antenne op de achterkant van uw apparaat in de . Op de achterkant staan wat specificaties van de telefoon, ook hier. Zo kun je voor ongeveer €méér een Galaxy Akopen. If the battery no longer holds charge, or no longer . Voordat je de batterij gaat verwisselen is het belangrijk om eerst de Galaxy Suit te schakelen.


De achtercover kan verwijderd worden door je nagel in de . Bij het openen van de verpakking valt direct op dat dit toestel niet onder doet voor een. De afbeeldingen in deze handleiding zijn gebaseerd op het model SM -A520F. Dan bent u bij GSM Reparatie Centra aan het juiste adres.


Bekijk de voordelen op de website. Belangrijke telefoontjes plegen,. Je ziet de tij melding en kunt zelfs je oproep beantwoorden zonder de cover te hoeven openen. Aeen premium look en feel krijgt. De Galaxy Saccu is wel verwijderbaar, alleen een beetje lastig.


Ik wil de simkaart in mijn Splaatsen. Nu staat er dat ik een pinnetje nodig heb om de kaartlade te openen. Waar vind ik dat pinnetje?


Metalen pinnetje voor verwijderen openen simkaarthouder. Plus achterkant - Pink Rose – originele kwaliteit. Doordat de achterkant van de cover de originele achterkant vervangt, blijft de telefoon . Schade aan de achterkant en de hoekjes wordt zo voorkomen, maar ook het. De voorkant klapt eenvoudig open om het scherm zichtbaar te maken. Doordat je hem aan de achterkant vastzet als vervanging van de accu deksel.


Aan de achterkant zit in het midden een enkele 16MP-camera met. Als u de verpakte goederen met verpakkingsbedrijf openen = zal niet worden . Anders kan het hoesje bijvoorbeeld open gaan in je tas. Galaxy Aen Galaxy Amet een behuizing die wél geheel van metaal is.


Ik kan een app niet openen (bijvoorbeeld bestandsbeheer) op de Galaxy A. Samsung Galaxy Avan vorig jaar. De cover beschermt niet alleen de voor- en achterkant van uw toestel, maar ook de hoeken. De hoes beschikt over een.


Levertijd Op werkdagen voor 20:uur bestel volgende dag in . Het venster in de case zorgt er voor dat je de tijd af kunt lezen zonder de cover te openen. De flip is gemakkelijk en snel om te slaan van de voorkant naar de achterkant ,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts