maandag 15 februari 2016

Iphone 5 scherm zelf vervangen

De reparatie van het scherm van de . Spring naar Test: hoe gemakkelijk is het repareren van een scherm ? Aan de rechterkant vindt u een video hoe u uw scherm kunt vervangen. Het vervangen het scherm is een reparatie die je goed zelf kunt uitvoeren. Door de klap zelf kunnen er meerdere componenten aangedaan zijn.

Kijk op onze site voor . Helaas kun je je bij een gebroken scherm niet beroepen op de . Apple logo op het scherm , ik heb op internet een scherm gekocht om het zelf. Als ik jou was zou ik zelf eerder kijken of je een volledig schermpje met. Klap het scherm weer terug, druk hem aan en bevestig de twee schroefjes onderin het toestel. U kunt uw scherm zelf vervangen met behulp van de uitleg in deze video. Sim kaart paste niet, dat moest ik zelf maar even oplossen.


Als u zelf de reparatie wilt uitvoeren kijk dan eens voor onderdelen op Techonderdelen.

Dan bent u bij The GSM Store aan het juiste adres! Wij verkopen verschillende merken telefoons en . Staffelkortingen zijn mogelijk vanaf reparaties per week. LCD scherm opnieuw gebruikt met originele onderdelen, maar deze worden niet door Apple zelf in elkaar gezet. Dan kan je die zelf vervangen met dit onderdeel.


Een iPad scherm reparatie is erg complex en kun je beter laten uitvoeren door onze. Helaas zijn tablets van nature al niet eenvoudig om zelf te repareren. Verdient uw apparaat ook een snelle en deskundige reparatie? Het servicepunt van Apple voor Limburg en . Glas kapot, touchscreen vervangen , scherm vervangen , scherm reparatie,.


Hoogste kwaliteit met 12. Of je het nu zelf wilt proberen, of het liever aan ons over laat: wij lossen het op! De meeste gsm reparaties zijn zelfs binnen minuten gereed. U kunt zelf testen of uw telefoon een defect scherm heeft (blijft zwart) door . Dan is er altijd nog de keuze om zelf het scherm te vervangen.


Maar er zijn genoeg mensen die zelf op onderzoek uit gaan en gaan kijken of ze zelf het scherm kunnen vervangen. Op internet zijn er al voor .

Lijkt dit je ook wat en wilt je graag zelf uw . Apple Store, via special reparatiewinkels of het zelf doen. De homesensor moet je niet vervangen , omdat de Touch ID-functie in dat geval niet meer zou werken. De haal- en brengservice in de . Reageert het touchscreen niet meer of geeft het . Op werkdagen voor 17:bestel morgen in huis. Gratis verzending vanaf €. Het kan zelfs voorkomen dat je telefoon de oplader herkent, maar je batterij blijft hangen op hetzelfde percentage. Hoewel Apple zal proberen je iets anders te vertellen, kan je al deze toestellen zelf herstellen met onze reparatiehandleidingen, . Een batterij of het scherm vervangen is bij ons binnen korte tijd gedaan.


Bespaar dan veel geld op de reparatie door het scherm vrij eenvoudig zelf te vervangen. Apple zelf geeft aan dat de batterij capaciteit afgestemd is op een volledige dag. Bespreek de reparatie hier. Je toestel binnen tot werkdagen na ontvangst gerepareerd weer terug (mits artikel op voorraad).


Zelf je scherm vervangen of het door ons laten doen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts