donderdag 22 oktober 2015

Koopzondag dongen

Kalender van alle koopzondagen in Dongen. Vind hier een overzicht van koopzondagen in Dongen. Bekijk ook alle koopavonden, markten en braderieën in Dongen.


In Nederland zijn dat Budel, Dongen, Landgraaf en Schijndel. Koopzondag Dongen november: Dongen . De ondernemersvereniging van Dongen.

Zondag april: koop zondag tijdens de Jaarmarkt Op deze zondag . In Dongen kun je gezellig winkelen. Een groot aantal van de winkels is gevestigd op de Hoge Ham, Tramstraat en het Looiersplein. Welke KARWEI bouwmarkten zijn open op zondag en tijdens de feestdagen? Op Shoppen In vindt u relevante informatie over winkelen in Dongen.


Kijk daarom goed voor meer informatie over koopzondag in Dongen. Kom gezellig langs bij GroenRijk Prinsenbeek. Op enkele uitzonderingen na .

Kom naar AVRI in Oostein grens Dongen - Oosterhout, voor een groot assortiment in barbecues, kamer- en tuinplanten, woonaccessoires en alles voor je . Dongen Tramstraat is in Dongen gevestigd aan de Tramstraat. Zondag ‎: ‎Gesloten van Cranenbroek on Twitter: november is het koopzondag bij. Welkom bij Action in Dongen. In onze winkel vind je een uitgebreid assortiment aan woonartikelen, decoratie, kantoorartikelen, gereedschap, accessoires, . Sinds oktober mogen de winkels in Gilze en Rijen iedere zondag open zijn.


De gemeenteraad bestempelde Gilze en Rijen in september als . In het gezellige Dorpshart Lisse is een ruime keuze aan winkels en restaurants te vinden. Parkeren in Dorpshart Lisse is gratis. Er zijn uur parkeerzones. Veghel Centrum kent geen standaard koopzondagen. Bent u op zoek naar een tuincentrum nabij Breda, Oosterhout, Dongen , Raamsdonksveer of Geertruidenberg?


Dan is hét tuincentrum van Oosterhout met meer . Wil je de openingstijden en de koopzondagen van onze Bonte Schaep filialen. Iedere zondag koopzondag van 13. Textielstraat in Dongen vind je - net als de openingstijden van andere vestigingen van Van . Alle andere filialen gesloten.


Tuincentra in Dongen met openingstijden en koopzondagen.

Bij de vestingen in Budel, Dongen en Schijndel is de koopavond op vrijdag. Plan en bespaar met Tiendeo! Vind de dichtstbijzijnde Kruidvat winkel bij jou in de buurt.


Van Cranenbroek Dongen recensies Ernst: Fijne winkels, we mogen er graag naar toe . Dongen is in Dongen gevestigd aan de Tramstraat. Naast een tuincentrum avri. Kwekerij en GroencentruDe Wit van Dongen. Laat je inspireren op Proef Oosterhout! Check de website of downloa.


Tijdens de feestdagen is Hans Anders extra geopend. Bekijk hier wanneer en op welke tijd je onze winkels kunt bezoeken. Onder meer info bij jouw Marskramer vind je de openingstijden.


Op zoek naar koopzondagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts