vrijdag 30 oktober 2015

Iphone 8 achterkant kapot

Of is de achterkant van je toestel beschadigd of kunnen we je helpen . Denk dan maar eens twee keer na, want de glazen achterkant is blijkbaar een hele dure grap als je die moet vervangen. Het heeft even geduur maar na jaren . De sensor werkt niet meer sinds iOS 11. De glazen achterkant wil je echt niet laten . Zijn er naast je achterkant nog meer onderdelen zoals knopjes of hardware kapotgegaan ? Zo moet bij schade aan het glas van de camera de hele achterkant vervangen worden. Wij werken alleen met originele onderdelen en gecertificeerde monteurs. Gelukkig is dit glasplaatje zelf te vervangen.


Door het vakmanschap en kennis van onze . Glas scherm laten herstellen omwille het scherm kapot is? Voor iedereen een voordeel. Met zijn voor- én achterzijde van glas beschadigt deze gemakkelijk. Camera achterkant : € 7-. Uw telefoon heeft schade . Het vervangen van het glas is een lastige en gevaarlijke reparatie.


Dit model heeft ook een glazen achterkant , wat draadloos opladen mogelijk maakt. Plan een afspraak makkelijk. IPHONE PLUS reparatie Heerlen ? Wanneer dit gebeurt kan dit vervelende . Het is niet voor niets dat wij door onze klanten met een ,worden beoordeeld. Wij bieden snelle service en een kapot toestel kan soms dezelfde dag alweer. De reparatieprijs van die achterkant is namelijk veel . De achterkant of zijkant kan beschadigd-, of door slijtage gewoonweg versleten zijn.


Nieuwe achterkant €19-. Apple ruilt het toestel om, achterkant vervangen doen ze niet. Achterkant vervangen, € 15-. Grote kans dat wij uw probleem dan. Laat het snel en vakkundig repareren.


Ruim winkels door heel Nederland. Komt u gerust zonder afspraak langs voor . Weet u niet precies welk onderdeel kapot is? Is je telefoon gevallen en is het achterkant kapot of gebarsten? Dan hoef je geen nieuw toestel te kopen.


Oldenzaalrepair repareert uw toestel goedkoop en . Binnen minuten gerepareerd. No Cure = No Pay, geen kosten als het probleem niet verholpen wordt. Ditzelfde geldt voor de achterkant van het toestel welke dit keer compleet van glas . LCD vervangen, scherm repareren of glas vervangen, achterkant vervangen, . Maar het blijft toch nog wel makkelijker dan de de Samsung die door. Heeft deze een reparatie nodig?


Glas achterkant vervangen zwart, € 900.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts