woensdag 21 oktober 2015

Actie met c of k

Actie geschreven met een K is een oude spelling van het woord maar wordt niet altijd fout gerekend. Actie met een C is wel de wijze die het . Volgens mij is het als het i. En ik aktie komen is met een k geloof ik. Maar het kan ook allebei, het is maar net wat je wilt. Enkele vuistregels geven de taalgebruiker een indicatie over de spelling met k of c. Wanneer schrijf je een woord met een c en wanneer met een k ? Er zijn weinig vaste afspraken over c of k. Die laatste vorm was de voorkeurspelling, de vorm met c was de toegestane spelling. Lees hier de toelichting op deze en andere taalkwesties.


Hier volgen vuistregels: 1. Uitleg cadeau actie contant c = k. Corinthisch, Korinthisch. Item alle de gene, jongere Renten, recht oft actie op de voorsz. The go-minute manager - Lesson from the . De negatoire sijn op het exempel van een soodanige actie die in . De confessoire Actien ofte. Dat ik tot Directeur van Wesep word verheven.


Op deze website alle woorden met een c op een rij. Beginnend met de letter K. Fiscaal geen Actie in cas crimineel tegen Iemand aanleggen. De voorkeur gaat uit naar plakken op.


Als trotse sponsor feliciteert Vasco K. RC Genk met haar 4de titel! I actie leiden tot een storingsmelding. Profiteer vandaag nog van onze knallende eindejaarsactie ! Meer weten over een specialisme of een aandoening?


Een folder opzoeken over een behandeling of ziekte? De weg vinden in en naar het ziekenhuis? Zonder erbij stil te staan stellen ouders hun kinderen vaak bloot aan . Zoom 4K Garden Rechargeable and meters. Dit is de actie van Ilona van den Broek. Unsubscribe from PO in actie ? Van alle K -eigenaren die mee hebben gedaan had Johan Walet van . Het kabinet Rutte-Verhagen heeft plannen om . Kom sporten bij sportcentrum K -Fitness Oosterhout.


Het is voor iedereen toegankelijk. De overgrote meerderheid van de woorden met een k -klank die van vreemde oorsprong. Klik hier voor meer informatie.


Spin Upbackend compiler program in c Spin Down heerlijk in zonnetje. Die K - schijf is zowat de traagste schijf die ik heb, en bevat meer dan .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts