dinsdag 20 oktober 2015

Huawei p smart scherm kopen

Bekijk en bestel direct! Bezoek de site voor prijzen. Wij repareren alle defecten zoals het scherm , het display, de accu en meer! Omgeving Amersfoort Harderwijk Nijkerk Barneveld . Blijft het beeld zwart of zijn er barsten aanwezig in het touchscreen? Geen paniek, wij lossen dit direct voor je op.


Reageert het touchscreen niet meer of geeft het toestel . Goedkoopste van Hoorn mét Maanden. SOORT REPARATIE, PRIJS, DUUR. Geen beel Barst in touchscreen glas of helmaal geen beeld meer? Dan ben je bij StudentFix aan het juiste adres! Onze ervaren techneuten . Ter reparatie aanmelden.


Zitten er strepen of vlekken in het scherm ? Laadconnector vervangen. Alle prijzen zijn inclusief montage. Scherm glas vervangen OEM. Dit toestel is niet meer waterdicht na reparatie.


Tegenwoordig wilt iedereen het scherm van zijn telefoon goed beschermen tegen krassen. Het inch scherm is groter dan dat van andere modellen. Het toestel heeft AI Cam-opties ingebouwd . Meld op deze pagina jouw P SMART reparatie aan en wij kunnen jouw P SMART meestal direct repareren. Wij doen reparatie vanuit eigen voorraad en gebruiken alleen originele onderdelen.


Wanneer uw toestel een glasbreuk, een niet werkende Touchscreen of een defecte LCD . Wij voeren alle reparaties uit voor de huawei p smart plus en de huawei p smart. Backcover vervangen, € 5-. Het herstellen van het scherm duurt doorgaans tot minuten.


Hierbij wordt er een volledig nieuwe module geplaatst op . Na het scherm is de camera waarschijnlijk het belangrijkste onderdeel van een. Zo is de schermgrootte van dit . Meer Informatie op de Website! Naast het grotere scherm is de bovenste bezel vervangen door een . Dé schermreparatie specialisten. Uw scherm binnen minuten weer als nieuw! Wij vervangen uw scherm vakkundig en snel waarna u telefoon er weer als.


Van het vervangen van schermen tot het vervangen van uw batterij. P Smart Plus reparatie prijzen. Het is ontzettend onaangenaam indien dit . Aan de bovenkant zit een vierkante pop-up camera waarin de 16 . Huawei Reparatie, binnen minuten klaar!


Is uw telefoon glas scherm gebarsten?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts