vrijdag 21 augustus 2015

Strepen scherm iphone

Het kan veroorzaakt worden door een ondeskundige reparatie of door een hardware-probleem bij . Of blijft het scherm flikkeren? Gebruik de volgende tips om het probleem op te lossen. Blue Screen of Death, wanneer het scherm begint te flikkeren of strepen. Sommige gebruikers zien namelijk een flinke groene lijn aan de zijkant van . Vergelijk het beeldscherm van het apparaat met een van de onderstaande afbeeldingen en lees vervolgens hoe u het specifieke probleem .

Bij een kapot lcd scherm kan het zijn dat er ongebruikelijke strepen over het scherm lopen, het . Meer resultaten van gathering. Als ik mijn homeknop in druk of de aan knop gaat mijn beeldscherm eerst. Als dit niet een vervangend scherm , maar origineel is, dan zou het of . Het geeft vaak rare kleuren en strepen in beeld. Er blijken nu een 4-tal dunne streepjes van boven naar beneden over het scherm te lopen.


Heel af en toe komt het voor dat een scherm automatisch reageert. Ik dacht eerst, dat het een .

Maar het hoeft niet altijd het scherm te zijn dat kapot is. Soms verschijnen er zomaar vlekken of strepen in je scherm of je kunt een aanzienlijke vermindering. Imitatie ( ook wel OEM genoemd ): €6-. Ja, dit is mijn probleem.


Strepen op uw scherm , slecht of geen beeld? Het glas en LCD zitten namelijk met speciale . Knippert het scherm van je monitor of lopen er strepen door je beeld? Ik zet een aantal tips voor je op een rij, waarmee je de . Zitten er strepen of vlekken in . Als uw scherm niet meer reageert, beeld op zwart blijft of strepen vertoond en . Krijgt u strepen in uw scherm na een val of een zwarte beeld? Gebroken scherm , touchscreen werkt niet meer? Beeldscherm kapot, strepen in je beel glas gebroken of vertoond de lcd . Het kan nu zo zijn dat je scherm witte strepen laat zien of zelfs . In veel gevallen gaat het goe maar soms gaat het fout en is het scherm gebarsten en of het LCD scherm toont strepen.


Het scherm werkt nog wel maar het is . Allemaal verticale strepen op het scherm.

Garantietermijn op het nieuwe scherm bedraagt maanden. Klachten: – gebarsten glas – strepen op beeldscherm. Het reageert slecht en toont een grijze balk: touch . Er zijn verticaal gekleurde strepen zichtbaar in het scherm. De laptop functioneert naar behoren, maar alle beelden op je scherm.


Zwarte strepen op het scherm. LCD beeldscherverticale strepen , defect beeldscherverticale balken en . Een probleem die vaak voorkomt, zijn grijze strepen die in het beeldscherm kunnen verschijnen. Er staan ineens strepen om mijn scherm. Mijn beeldscherm heeft strepen of kleuren worden niet goed weergegeven.


Alles doet het nog, alleen zitten er twee strepen op mijn scherm. Werkt je scherm ( strepen in beeld of geen beeld) of je touchscreen niet meer? IPad LCD vervangen (bij zwart vlekken of gekleurde strepen ), € 165.


Na een aantal dagen kwam er een opvallende streep in beel vaak aan de linker- of rechterkant op het scherm. Een deel van de getroffen . Of lopen er barsten, rare strepen of vreemde vlekken door het beeld? Vervang dan zelf het kapotte scherm !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts