woensdag 19 augustus 2015

Kpn prepaid 4g

Met Prepaid mobiel internet van KPN kun je overal online zijn. Met een extra Prepaid mobiel internetbundels doe je dit nóg voordeliger. Op deze pagina lees je . Zo wordt het 4G netwerk nog sneller, veiliger en stabieler. Ik heb KPN Prepaid en kan enkel gebruik maken van 3G, wat betekent dit bericht . Zoals Robin al laat weten is er bij ons nog geen 4G verbinding bij prepaid.


Ontzettend vervelend dat jou dit bij de klantenservice niet verteld is. Waarom is er bij KPN prepaid geen 4G in Nederland? G met KPN Prepaid beschikbaar?


Wijziging in de KPN Prepaid -voordeelbundels jan. Meer resultaten van forum. Breid jouw KPN Prepaid uit met een voordeelbundel. Zo bel, sms of internet je extra voordelig.


Alle bundels zijn binnen de EU, Andorra en Zwitserland te . Heb controle over je mobiele kosten met je Prepaid SIM-kaart. Kies een van onze prepaid telefoons en bel, internet en SMS met het betrouwbare KPN -netwerk. Je kon toen nog alleen 4G bellen van KPN klant naar KPN klant. Sinds deze zomer kun je nu ook naar klanten van Vodafone bellen over het 4G netwerk. Via het razendsnelle en stabiele 4G netwerk van KPN.


Dan kun je kiezen tussen een Prepaid SIM-kaart of een Sim Only abonnement. G is de naam voor het netwerk waarop je kunt internetten. Het is de opvolger van 3G, maar dan nóg sneller en stabieler. Met ons netwerk ben je lekker vrij om.


SIM-kaart activeren, PUK-code opvragen en het opwaarderen van je prepaid tegoed. Hier vind je alle actuele en oude tarieven voor KPN Prepaid. Heb je al Prepaid van KPN en wil je weten welk tarief voor jou geldt?


Kijk dan in MijnKPN of . Op zoek naar een KPN Prepaid (3in1) USIM? Heb je last van een internet storing op je mobiel? Als je geen wifi- of 4G - verbinding hebt, start dan eerst je mobiel opnieuw op. Helpt dit niet, met de volgende . Gebruik je prepaid binnen de EU?


Dan gelden dezelfde tarieven als in Nederland. Om voordeliger gebruik te maken van je Prepaid raden wij je aan een bundel . Kan ik Mobiel via wifi ook in combinatie met Prepaid gebruiken? De opties om je Prepaid tegoed op te vragen: per SMS, telefonisch, in MijnKPN of via je.


Binnen enkele seconden zie je hoeveel prepaidtegoed je nog hebt. Bekijk hieronder de dekking in Nederland of vul je postcode in voor het bereik in. Mobiel Internet abonnementen en Mobiel Internet Prepaid.


Met een 2-jarig Sim Only abonnement ben je altijd en overal online via het betrouwbare 4G netwerk van KPN. En combineer je thuis met mobiel dan krijg je.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts