woensdag 26 augustus 2015

Gele driehoek samsung

Hier zijn we achter gekomen na een ( gele ) driehoek melding op de telefoon. Als ik mijn oude oplader gebruik voor mijn Samsung Sdoet hij het wel. Dus hij leest de oplader . Hallo,Vanacht zat me telefoon aan de lader dacht oke. Werd vanochtend wakker en me telefooon was uit niet aan te krijgen na een tijdje . Driehoek met Uitroepteken als ik hem wil opladen. Gele driehoek met een thermometer?


Meer resultaten van androidworld. Maar nu krijg ik een foutmelding, namelijk een gele driehoek met een. Graag hoor ik van Samsung waar dit probleem aan ligt en hoe het opgelost kan worden. Je telefoon kan een uitroepteken in een driehoek op een zwart scherm weergeven wanneer.


Dit gebeurt wanneer de afbeelding Herstelmodus gecorrumpeerd. Ik had gister een nieuwe sgekocht, bij thuiskomst had ik hem aangezet toen zag ik dat er een gele driehoek met uitroepteken verscheen bij . Fabrieksinstellingen posts nov. Slaat na rooten alleen gele driehoek zien, start dus niet.


Heb je al eens een andere Samsung oplader geprobeerd? Achter enkele agendapunten staat het woord extra. Galaxy Tab S heeft een uitroepteken in een gele driehoek.


Sverwijderen (reset counter)De JIG werkt in . Als het goed is start je telefoon op en zie je een gele triangel ( driehoek ). Volgens mij zit makker op het juiste spoo. De stijlvolle pu handgemaakte leren Samsung hoes is de meest veelzijdige. Het begon met contactproblemen op de usb-poort . Bij het opstarten geeft hij een lege batterij aan met een gele driehoek met uitroepteken. Daarnaast staat een temperatuurmeter. Na een dag de Samsung gebruikt te hebben, probeerde ik deze op te laden.


Op het beeldscherm werd een lege batterij en een geel driehoek. BELANGRIJK: De Windows Applicatie Kies van Samsung is de normale. ROM de gele driehoek bij het opstarten weg te halen en de flashteller op te zetten. Deze plug kan ook worden gebruikt om de hinderlijke gele driehoek bij het. Graag wenste ik de betekenis te weten van een gele driehoek met.


Sss_mdfl ( SAMSUNG Mobile USB Modem Filter) . Na uur wachten heb ik toen de kabels los gemaakt en kreeg ik een gele driehoek in het scherm. Hierna ben ik keer langsgegaan bij een . Was geen rood kruis maar een geel driehoek. Verder heb ik een andriod 2. Er komt een gele driehoek als ik mijn samsung galaxy swil opladen. Tijdens het opladen staat er dit accessoire wordt mogelijk niet ondersteund samsung. Wij hebben dit ook al enkele dagen voor.


Ik dacht dat het aan de oplader lag maar blijkbaar is dit het geval niet. Het opstart rondje is geel in de . Vind jouw nieuwe Samsung -product bij Headsets. De grootste specialist van Europa! Hallo, Sinds gistermiddag ben ik tot de conclusie gekomen dat mijn telefoon niet meer oplaad. Als de telefoon uitstaat krijg ik een beeld met . Gele borden geven de omleidingsroutes aan.


Schenk uw klanten en relaties een sleutelhanger met lampje voorzien van uw logo. Ontdek snel de ruime keuze in de online shop van EuroGifts!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts