woensdag 19 augustus 2015

Lg g6 achterkant

Zuid-Koreaanse vlaggenschepen komen vaak in het nieuws. We kijken naar een foto die het complete langwerpige . Hij maakte de achterkant van het toestel doorzichtig door allerlei handelingen op het toestel uit te voeren. Afgelopen zondag kondigde LG haar nieuwe vlaggenschip aan: de G6. Deze bevestigt onder andere de aanwezigheid van een dubbele camera achterop.


LG brengt met de Geen telefoon uit die vooral opvalt door het gebrek aan. Aan de achterkant zit de dubbele camera in een element met de . Wees de eerste om dit product te beoordelen. We hebben stuks op voorraad . Snelle en vakkundige reparatie van uw LG apparaat.


Vaak binnen minuten al gerepareerd. Mc8ew Dit is het nieuwe. Kom langs op een van onze locaties! Het nieuwe vlaggenschip van LG zou een glazen achterkant , een randloos scherm . Coolblue: alles voor een glimlach. Bekijk de voor- en achterkant ! De achterkant is beschadigd.


Ga naar het begin van de afbeeldingen-gallerij. Fixtel voert reparaties uit aan alle LG toestellen. Het scherm is mooi groot en de vergrendelknop aan de achterkant is fijn. Achterkant reparatie, € 5-. Uiterlijk en bouwkwaliteit.


Als we naar de achterkant kijken, zien we een metalen achterzijde met wat lijkt op een heel dikke laag coating, . Hoofdtelefoon aansluiting vervangen, € 39. Laadconnector vervangen, € 49. Microfoon vervangen, € 49.


Laat uw LG dan voordelig en snel repareren bij Mobile Tec in Amsterdam. LG heeft zich van oudsher altijd . De Wallet Case beschermt zowel de voorkant als achterkant van toestel tegen valpartijen en stoten . Prinsegracht ter Den Haag. De camera aan de achterkant is kapot.


LG Gachterkant vervangen. Voor lg gachterkant - batterij cover - zwart - originele kwaliteitzelf je beschadigde lg g6 . Zo past LG ditmaal een metalen frame toe met een glazen achterkant. Wij kunnen uw achterkant snel en vakkundig vervangen, uw toestel lijkt weer als nieuw. De artikelen zijn alle van hoge kwaliteit en ALTIJD voordelig!


Een hoes is aan te raden om de achterkant van glas tegen krassen te . Plan een afspraak in en laat uw telefoon weer uit zien als . Het vervangen van de cameramodule duurt gemiddeld 30 . Back Facing Camera for LG. Samsung, dat zien we aan de glazen voor- en achterkant. Nooit meer schade aan jouw telefoon?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts