woensdag 29 juli 2015

Simkaart doet het niet vodafone

Heb je prepaid of een nieuw abonnement? Dan hoef je niets te doen. Werkt de simkaart van je abonnement nog niet ? Je kunt niet bellen, e-mailen of internetten?


Hier lees je wat je kunt doen om weer verbinding te krijgen. Alleen kan ik deze niet activeren en mijn . Vervangende simkaart werkt niet antwoorden nov. Simkaart activeren antwoorden aug. Sim kaart werkt niet antwoorden aug.


Meer resultaten van forum. Vraagt je toestel om een code? Weet je niet welke je nodig hebt? Vind je pincode , pukcode, unlockcode, toestelcode, simkaartnummer of IMEI.


Toestelhulp en batterijtips. Is je batterij snel leeg? Kun je hulp gebruiken bij een instelling? Als je toestel iets doet dat je niet wilt, helpen wij je op weg. Of heb je problemen met inloggen?


Soms werkt je toestel niet zoals verwacht. Door zelf het probleem op te lossen hoef je je toestel niet op te sturen ter. Mijn toestel herkent mijn simkaart niet. De productspecialist van PDAshop. SIM kaart en Micro SD kaart plaatst in de.


De een gaat over compensatie na storing, de ander over blokkeren van je sim-kaart. Het overzetten van uw telefoonnummer kan hooguit een . Maar ik steek het op vodafone , voor ik kon bellen en internetten moest ik nog wat. De storing lijkt ook minder erg te . Een veelgehoord probleeMijn simkaart werkt niet meer. Bekijk hier de mogelijke oorzaken én oplossingen van niet werkende simkaarten ! Vodafone adviseert vandaag vooral niet te klikken. Een simkaart die altijd past.


Als de simkaart is beschadigd of niet in de simkaarthouder past, vraagt u. Ik heb een klacht over mijn sim kaart van vodafone. Ik heb sinds april een vodafone zsimkaart thuis liggen waarvan het niet lukt om hem . Als u problemen ervaart met de simkaart (bv. als deze niet correct werkt ), kunt . Hij is dus helemaal niet zichtbaar, mijn oude vodafone simkaart daarentegen nog wel. Zojuist mijn nieuwe telefoon en nieuwe simkaart ontvangen. Nu wil ik deze simkaart activeren maar dit lukt niet.


Hierdoor werkt onze website niet volledig en kan u ook geen bestelling plaatsen. Bij verlengen met sim only krijgt u geen nieuwe simkaart. Spring naar Hoe werkt een maandbundel?


Wat je overhoudt gaat dus niet automatisch mee . Twee dagen voor het moment van overzetten ontvang je een sms ter herinnering. Als je telefoonnummer is overgezet, doet je oude SIM-kaart het niet meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts