donderdag 23 juli 2015

Alabastine houtvuller naturel

Alabastine Houtvuller is perfect voor alle houtsoorten. Kant en klaar vul- en reparatiemiddel voor het vullen van gaten en beschadigingen in alle houtsoorten. Loszittende delen en evt. Omschrijving Met alabastine houtvuller vult gaten en kieren in het hout. Is sneldrogen schuurbaar en overschilderbaar met elke verf.


Voor barsten en gaten in . ALABASTINE Houtrotvuller blik 5gr. Het product is te verkrijgen in de kleuren wit en naturel en is kant en klaar voor gebruik. Vult kleine gaten en kieren tot cm. Overschilderbaar na uur met alle soorten verf.


Uitstekende hechting op alle houtsoorten. Bestel online bij De Boer. Een componenten epoxy-massa voor definitieve reparatie van verrot hout. Deze vuller is sneldrogend. Naam oplopen Naam aflopend.


Pasteus vulmiddel op basis van polymeerdispersie. Vandaag bestel morgen in huis! Zo kies je dus altijd voor de eenvoudigste oplossing. Heb je binnen gaten en kieren in het hout?


AB HOUTVULLER NATUREL KOKER, 485GR. De producten van Moldipaints-Dokkum. Dokkum en omstreken, voor al uw verf artikelen. Kleuren: wit en naturel. Verder is de vuller sneldrogen,.


Na uur (bij 20º Celsius) overschilderbaar. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor houtvuller aanbied.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts