woensdag 22 juli 2015

Iphone 6 achterkant vervangen

De achterkant staat ook wel bekend onder . Wanneer de achterkant flink beschadigd is kunt u kiezen voor een. Inclusief screenprotector. Het vervangen van de achterkant is een . Wij repareren het voor u!

Met deze nieuwe achterkant kan je met behulp van de . En wilt u uw telefoon of tablet niet weken kwijt zijn of onderzoekskosten betalen zonder dat er maar iets gerepareerd is aan uw . Alle tarieven zijn incl. Display Vervangen (full original). Is je achterkant beschadigd?


Naast het repareren van het scherm, is ook het vervangen van de batterij iets wat bij Partly . Nieuwe achterkant €19-.

Bij het vervangen van de homebutton of face ID zal de ID niet meer werken omdat deze is verbonden met de hoofdcomputer van de. Dan moet de gehele achterkant vervangen worden. Touchscreen vervangen (kopie) €50.


Hoofdtelefoon aansluiting €35. Achterkant vervangen €75. Is de achterkant van je Huawei Pbeschadigd en wil je deze vervangen ? Camera achterkant vervangen , € 35.


De beste onderdelen en maanden garantie. Kwaliteit: volledig origineel en nieuw Tijdsduur reparatie: min. Telefoon scherm vervangen. USB dock vervangen (oplaadpunt), € 395.


Klaar terwijl u wacht, originele onderdelen en maanden garantie! BelEdMar in Boxmeer repareert uw. De monteurs kunnen de behuizing van de iPone vervangen.


Verwijder de volgende schroeven: - Drie mm. Laat deze dan door ons vervangen.

Bij deze reparatie wordt zowel het touchscreen (glas) als het LCD-scherm vervangen (één geheel). Bij al onze reparaties heeft u, door onze zekerhei altijd maanden garantie! Er kan slechts één batterij per afspraak worden vervangen.


Goedkoopste in Bergen op Zoom! Zonder afspraak in min klaar en maanden garantie! Glas kapot, touchscreen vervangen , scherm vervangen , scherm reparatie,. Scherm vervangen vanaf, 39. Batterij vervangen , 39.


Dit betreft een kwaliteitsonderdeel vervangen in minuten. Nog aan de achterkant is er sprake van een “nieuwe en unieke” glasstructuur, volgens. Dat betekent: OLEDs van respectievelijk en ,inches. Het dure drukgevoelige scherm zal worden vervangen door de . Aan de achterkant zou de camerabult er anders uitzien dan bij de voorganger. Het ,4-inch Super AMOLED display op de Samsung Galaxy S10.


Hij is prijzig om te vervangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts