donderdag 25 juni 2015

Telefoon reparatie leiden rooseveltstraat

Heeft u problemen met uw telefoon , is uw iPhone defect of gevallen en is hierdoor. Wij repareren alle typen iPhones en iPads tegen een concurrerende prijs die niet te goedkoop dat het slecht is, maar beslist niet te duur. Binnen de regio Leiden , Leiderdorp, Voorschoten, Zoeterwoude Rijndijk en. Quick Mobile Services - Rooseveltstraat 4 23BL Leiden - Beoordeling van 4. Altijd snelle reparaties hier. Afgelopen vrijdag was mijn telefoonscherm kapot gegaan.


Zoek dan niet verder en kom bij ons langs voor uw One Plus reparatie. Ontbrekend: rooseveltstraat Apple Doctor Mobile Leiden https://www. Smartphone laten repareren in Leiden ? En wilt u uw telefoon of tablet niet weken kwijt zijn of onderzoekskosten betalen. Maak nu een afspraak in onze winkels of bestel onze Fixbus bij jou op Locatie! GSM reparaties in en rondom Leiden.


De specialist voor reparatie van iPhone, iPa Mac en PC. Gevestigd in Hilversum, Houten, Leiden , Soest en Huizen. Ook voor iPhone reparatie op kantoor. Met ruim jaar ervaring in het repareren van smartphones, zijn wij u graag van dienst.


Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van originele onderdelen bij het . PhoneDokter is gespecialiseerd in smartphone, tablet pc/laptop reparaties. Wij hebben meerdere servicepunten door het hele lan waardoor je gemakkelijk .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts