dinsdag 30 juni 2015

Microfoon arm

Wil je podcasts of vlogs maken maar heb je niet veel ruimte ? Het is ideaal voor sprekers, aangezien u voor uw mic dan geen hinderlijk statief nodig. U klemt deze arm aan een tafelblad (max mm) met de schroefklem. Bax Music - Bax Shop apr. Broadcast microfoon statief of standaard kopen?


Rode PSAstudio arm - Bax-shop apr. Vind microfoon arm op Marktplaats. Microfoonarm - Microfoon kopen? Voor iedereen een voordeel. Met de Mic Stand flexible PRO van TIE is een microfoon arm die je aan de rand van je bureau kunt klemmen.


Dat scheelt weer bureau-oppervlak. Het is een erg degelijk statief met een simpel een mooi design. Jammergenoeg blijkt onze microfoon iets te zwaar, waardoor het soms doorbuigt. VonyX verstelbare broadcast microfoon arm voor tafelmontage. Handige arm welke eenvoudig met een klem vastgezet kan worden.


Praktische microfoonhouder voor bevestiging van diverse microfoons aan tafels of werkbladen. Geschikt voor ‎: ‎Ø microfoonhouder voor: 23. NlRAAVaKLuk ▶ 1:nov. Kopen en verkopen op 2dehands. Uitschuifbare op het bureau te bevestigen arm om uw microfoon in de handigste positie te plaatsen tijdens streamen of vloggen.


Deze kan zwaardere microfoons aan en is aan te raden voor . Als u een studio heeft of bij radio-uitzendingen kunt u er niet omheen. De microfoon - arm is volledig in hoogte en lengte verstelbaar. Deze microfoonarm zorgt voor een optimale bewegingsvrijheid en positionering van uw . De Fame DT2desktop microfoonarm maakt een variabele positie van de microfoon mogelijk voor het opnemen van luidsprekers, conferenties, . Zo goed als nieuwe microfoon.


Altijd gebruikt in de beweegbare arm. Schade vrij, werkt naar toebehoren en compleet. De Eis een earworn microfoon met een uni-directional microfoon kapsel. Hierdoor kan de microfoon wat verder van de mond worden geplaatst, en toch . Deze verstelbare microfoon arm is bedoeld voor het gebruik van studio microfoons.


Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. MIKA staat voor een nieuwe generatie van microfoon bevestigingssystemen in broadcast studios. Als opvolger van de oude overbekende microfoon arm met . Boston MS-8microfoon Arm. Nu ben ik bezig met mijn studio verbouwen en wil ik deze microfoon arm aan de tafel vastschroeven er zit nu zoon klem op.


Op voorraad: Levertijd maximaal werkdagen! Deze geweldige studio set bevat alles wat je nodig hebt om een opname te starten . Berani BM8- Condensator Studio microfoon met Arm Schuimhoes Schokdemping Geluidskaart en Popfilter. Trust GXT 2Emita Plus - USB Studio. Telescopische microfoon arm met geintegreede XLR kabel van meter.


JH Licht en Geluid Shop. GRATIS verzending vanaf en snelle levering! Gebalanceerde en beschermde hi-flex-kabel. XLR-XX-reeks Neutrik-aansluitingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts