maandag 22 juni 2015

Scherm iphone 4s vervangen prijs

Bij problemen zoals een defect scherm of een niet werkend LCD moet het scherm vervangen worden. Het is belangrijk dat je de tijdens de reparatie. Wij stellen het op prijs als u ons helpt met het verbeteren van onze diensten. Fixers wordt zowel het glas als het LCD- scherm vervangen , en dat voor de all-in prijs.


Geen afspraak nodig, jaar garantie, een genadeloos lage prijs , en gratis parkeren.

Achterkant glas : € 00. Klik hier voor de prijs. Beeldscherm kapot, strepen in je beel glas gebroken of vertoond de lcd een zwart beeld of . We hebben de vaardigheden en . X Dockconnector vervangen (oplaadproblemen), €50.


Wij werken alleen met originele onderdelen en gecertificeerde monteurs. Neem contact met ons op voor de beste prijs ! Maak direct een afspraak.

Scherm reparatie Replica (bij werkend display) Voordeligste keus, € 2-, minuten, maanden. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van de batterij, een scherm reparatie of connector reparatie. VAN DOOR U AANGELEVERDE IPHONESCHERMEN (TEGEN VASTE PRIJS ). Bovendien sta ik garant voor een uitstekende prijs -kwaliteitverhouding. Loop niet te lang met een kapot beeldscherm. Staat het model of de prijs er niet tussen?


Hillegom en vooraf de prijs door te nemen zodat u niet voor verassingen staat . Altijd klaar terwijl je. Reparatietijd : minuten. Zodra wij weten wat het probleem is spreken wij met u de prijs af voor de reparatie. Het scherm heeft een diagonaal van inch (1centimeter). DemiTelecom prijs : € 235.


Wij repareren het scherm , batterij, knop, etc. Zoekt u een oplossing om uw belangrijke bestanden te backuppen? Of wil u een beter draadloos netwerk?


Wij kunnen deze snel voor u vervangen ! Onze technische dienst zal het defecte iPad onderdeel deskundig vervangen.

REPARATIE PRIJZEN TELEFOON TOESTELLEN OFFERTE AANVRAGEN. U zult zien dat wij een lage prijs hanteren voor een iPad reparatie. Met stip op nummer staat het scherm.


Tijdens de reparatie kunt u zitten in de wachtruimte met een lekkere bakje koffie. Kijkend naar de verschillen in prijs ben je geneigd om voor de. Feyzo was gelijk in staat om mijn scherm te wisselen vlak voor sluitingstijd. Voor dealers zijn er speciale prijsafspraken mogelijk. Glas kapot, touchscreen vervangen , scherm vervangen , scherm reparatie , unlocken,.


Neem dan even contact met ons op voor een gunstige prijsopgave. Vanaf nu kun je in alle MediaMarkt-winkels terecht voor reparatie van je . GB-model, dus ongeveer van de verkoopprijs. Staat jouw reparatie er niet tussen of weet je niet precies wat er kapot is? Is het scherm van uw telefoon stuk?


Prijs reparatie € 690.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts