vrijdag 19 juni 2015

Sluimerstand uitschakelen iphone

Immers, als dat niet zou gebeuren, dan is je batterij . U kunt de zijknop ook gebruiken om . Soms wil je dat het scherm van je . Geef dan via de Instellingen aan dat het wat langer moet duren. Pad: Automatisch dimmen van het scherm uitschakelen. OS : Sluimerstand gebruiken voor Podcasts. Ik las ergens dat het beter voor je apparaat is als je het in sluimerstand zet dan om telkens te herstarten (of uitzetten, later aanzetten).


Je telefoon is namelijk continu op zoek naar het beste bereik. One More Thing posts jul. Wist je dat je jouw Mac(Book) automatisch kan laten uitschakelen ,. OS - De snooze-functie (sluimertijd) van de wekker is standaard ingesteld op minuten en kan niet aangepast worden. Er kan tot 5x vergroot worden . Beltonen, belsignaal aan- of uitschakelen en de stille modus. Windows heeft meerdere manieren om energie te sparen.


De belangrijkste zijn slaapstand en sluimerstand. Door je bewust te zijn van de . De beveiligingscode zorgt ervoor dat anderen geen toegang kunnen krijgen tot de inhoud van je telefoon (afbeeldingen, berichten enz.). Een Sonos-alarm instellen voor iOS of Android: Open het menu Meer in de Sonos-app. Blader omlaag naar alarmen. Neem een kijkje in onze online . Je wil iemand een coole app laten testen zonder dat die persoon de in-app aankopen kan uitvoeren?


Of naar je SMSjes kan bladeren? Druk op de activeringstoets. Apple heeft een lampje in je MacBook geplaatst dat gekoppeld is aan de sluimerstand.


Wanneer het beeldscherm van je . Uitschakelen doe je via Instellingen of door de zijknop en de volume . Dan kun je het onmiddellijk automatisch ophalen uitschakelen en kiezen voor . Houdt de sluimerstand en de start knop tegelijkertijd ingedrukt, totdat het. Cloud is beschikbaar op iOS -apparaten met iOS of hoger, op een Mac met . Als je dit uitschakelt , kun je zelf de helderheid van je beeldscherm regelen. Kies voor het tabblad Batterij en zet de schuif onder Sluimerstand computer zo laag.


Pad te doen ontwaken uit zijn sluimerstand. Frank Mazzone november. Je kunt de schermbeveiliging weer uitschakelen door deze op ( Geen) te zetten. Om zoveel mogelijk accu te besparen kunnen veel toestellen namelijk WiFi en dataverkeer uitschakelen wanneer het toestel in de slaapstand . WiFi makkelijk uitschakelen via het WiFi icoontje in de.


Als je deze uitschakelt , dan maakt Bixby Home geen onderdeel . De iPad in de sluimerstand zetten of uitzetten. Je hebt dit misschien al geraden, maar de reden dat sommige Macs er lang over doen om uit de sluimerstand te ontwaken, is dat het kopiëren van de inhoud . We gebruiken voor deze tips trouwens iOS versie 8. Deze keer druk je de Sluimerstand -knop samen met de Thuisknop in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts