vrijdag 22 mei 2015

Tertiaire sector aardrijkskunde

Tot de primaire sector behoren bedrijven uit de landbouw, tuinbouw, mijnbouw,. Alle mensen die een dienst leveren horen in de derde of tertiaire sector. Landbouw is een verzamelnaam voor: de akkerbouw, veelteelt, . De primaire sector haalt producten direct uit de natuur:.


De tertiaire sector (of dienstsector) bestaat uit bedrijven die dienst verlenen.

De derde groep bedrijven zijn bedrijven uit de tertiaire sector , ze zorgen . De dienstensector of tertiaire sector is de economische sector waarin bedrijven met de verkoop van hun goederen of diensten winst willen maken. De agrarische sector of primaire sector is de economische sector die grondstoffen en voedsel levert. De verwerking gebeurt in de secundaire sector.


Hier worden geen producten, maar diensten verkocht. Vaak is in rijke landen de tertiaire sector het . Bij aardrijkskunde hebben we het vooral over internationale handel.

Learn vocabulary, terms, and more. Tertiaire sector (diensten sector). Bedrijven die diensten . Wat ontstaan er steeds meer in de tertiaire sector ? De secundaire sector is de industriële sector. Aardrijkskunde - groep - thema - Ik wil een beter leven!


Dit zijn de fabrieken die van grondstoffen producten maken. In de tertiaire sector zijn de werktijden onregelmatig en de inkomsten onzeker en laag. Veeteelt, landbouw, visserij, mijnbouw.


Fabrieken industrie (grondstofbewerking). Bij tertiair analfabetisme gaat het om een gedeelte van deze vaardigheden. Periferie_( aardrijkskunde )). Geografie is de wetenschappelijke benaming voor aardrijkskunde.


De Secundaire sector is de industriële sector. Dit is de samenvatting van het boek Terra : aardrijkskunde. Dus moeten rijke landen het hebben van de TERTIAIRE SECTOR of DIENSTEN SECTOR.

Noodzakelijke aardrijkskunde Op zoek naar de grondslagen van ons. In de kenniseconomie is vooral de zakelijke dienstverlening . Mensen die werken in de tertiaire sector verlenen een dienst aan burgers. Bronnenboekje tijdvak 2. Bijdrage van de beroepssectoren aan het bnp van Indonesië. Brazilië is een land dat nog aan het . Quartaire sector onder vuur. Alpine plooiing tertiaire Alpen, Andes.


Uit de redenering moet blijken dat. Molukken binnen Indonesië een . Een ander woord voor dienstverlening is tertiaire sector. De juf tekent een schema op het bord. De beroepsbevolking in Nigeria is ook heel ongelijk, er werken heel veel mensen in de primaire sector en bijna niemand in de tertiaire sector of secundaire .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts