dinsdag 26 mei 2015

Moederbord iphone 5s vervangen

Deze chip op je moederbord kunnen wij voor je vervangen. Camera achterkant vervangen. Verwijder als eerste de twee mm.


Wij bieden een snelle service, b. Wij vervangen of herstellen vrijwel alle onboard componenten van het moederbord. In alle kleine electronika zit een moederbord waar mogelijk problemen in .

Bestel dan deze nieuwe kabel van . Tristar Ulaadchip defect. Ook zijn niet alle reparaties geschikt om zelf uit te voeren, zoals moederbordreparaties. Bij deze reparatie wordt zowel het touchscreen (glas) als het LCD-scherm vervangen (één geheel). Wij kunnen bijna alle chips en connectoren vervangen op het moederbord en voor u . Dit betreft een kopie kwaliteitsscherm vervangen in minuten. We staan achter onze reparaties met jaar garantie op het vervangen.


Reparaties aan een defect moederbord (logic board).

We kunnen het moederbord vervangen door een gebruikt exemplaar (altijd met maanden garantie), . Uchip op het moederbord kapot gaat. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van de batterij, een scherm reparatie of connector reparatie. Uitgevoerd door echte vakmensen met top gereedschap. Moederbord heeft denk ik een tik gehad. Waarom altijd maar zelf vervangen.


Als je niet weet wat je doet laat dit dan door een ervaren bedrijf . Van scherm reparaties, waterschadeherstel of moederbord reparaties. Scherm vervangen original 300€ Backcover vervangen 200€. Glas kapot, scherm vervangen , batterij versleten, knopje dat niet goed meer. Wij reinigen het moederbord chemisch zodat al het vocht eruit is. Je kunt je homeknop niet langer meer vervangen , een slechte.


Simkaart lezer moederbord reparatie. De wifichip in het moederbord is defect en onmogelijk te repareren. LCD scherm vervangen , € 120.


Indien je van plan bent om je iPad WiFi moederbord te vervangen , is het nuttig om te. We hebben onze eigen apparatuur om reparaties op moederbord -niveau uit te voeren, dus ook hiervoor kunt u bij ons.

Een audio IC vervangen is geen makkelijke reparatie en is wat . Voor het vervangen van een scherm of batterij kunt u bij ons terecht. Met onze ervaring zorgen wij ervoor dat uw toestel weer in originele wordt gerepareerd. Het vervangen van gebroken schermen is lopende band werk voor ons. Wij werken alleen met originele onderdelen en gecertificeerde monteurs. Wij geven standaard jaar garantie op de vervangen onderdelen.


We vervangen ook je standaard Harddisk voor een SSD zodat deze tot wel 10x sneller wordt. Eventuele defecte onderdelen worden daarbij vervangen door nieuwe onderdelen. Supply kun je op een zeer eenvoudige manier zelf je home knop vervangen. Gevestigd in Hilversum, Houten, Leiden, Soest en Huizen.


Diagnose: vaker voorkomend probleem, oorzaak moederbord , toestel moet vervangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts