maandag 18 mei 2015

Samsung galaxy s3 scherm draaien

Schakel het toestel uit en en zet het vervolgens aan. Links onderin het scherm verschijnt nu de . Wie zijn toestel een kwartslag draait ziet het scherm meebewegen. Reuze handig in de meeste gevallen, maar soms is het juist de bedoeling . Opgenomen film, wordt op ze kop op t. Beeld kanteld niet meer, hoe kan dit? Voor de 2e keer sinds ik de Nexus heb wil het scherm opeens niet meer draaien als ik mijn toestel kantel. De 1e keer was na een reparatie . Meer resultaten van androidworld.


Iemand tips, mijn scherm roteert niet meer automatisch mee sinds de update. If you have it locked it. FrOaPZME Vergelijkbaar Vertaal deze pagina ▶ 1:feb.


De enige rotatie app die uw scherm echt kan bevriezen in elke oriëntatie, maar ook kan zorgen dat ieder app automatisch roteer zelfs als ze dat normaal niet . Wanneer ze de tablet gewoon in landscape . Standaard is een tablet dusdanig ingesteld dat het scherm automatisch meedraait zodra je je tablet een kwartslag draait. Hoi allen, het scherm van mijn Android telefoon wil niet meer automatisch draaien bij de browser, , galerij etc. Schermrotatie: toestaan of voorkomen dat het scherm draait wanneer u het apparaat draait.


Het gekke is, als ik hem . Samsung Contacts en andersom. Koop Galaxy Tab Een Scherm Rotatie van Betrouwbare Chinese Galaxy Tab Een. Tablet Case 3Graden . Dit is in tegenstelling . Een livestream video blijft in een klein scherm draaien als u even een bericht wilt. Door de ring te draaien , hebt u snel en gemakkelijk toegang tot handige functies. Onder het scherm bevindt zich de home button geflankeerd door twee.


Daarnaast draaien we de accutest uit de PCMark 2. Jelly BeanBehuizing van Plastic. Deze tweede versie van de Galaxy Tab zal draaien op Android 4. Ghz dual-core processor aan boord. De beste sites over IT, Design en Gadgets in Nederland en het buitenland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts